To je to što me zanima!

Nina Morić i Vanja Rupena u Opatiji će voditi HRF?

Ove godine Vlatka Pokos neće voditi Hrvatski radijski festival, ali će se u Opatiji natjecati s pjesmom “Oči danju skrivam”. Nastupit će i Minea
Vidi originalni članak

Hoće li Vanja Rupena i Nina Morić pristati na HRF-u izvesti svoj vrući show, u kojima su Talijanima zavrtjele glavama, još nije poznato. Direktor Hrvatskog radijskog festivala Juraj Hrvačić potvrdio je da pregovara s poznatim hrvatskim manekenkama o voditeljskom angažmanu pop-rock večeri. Ovogodišnji 12. HRF na opatijskoj Ljetnoj pozornici 30. i 31.svibnja okupit će većinu hrvatskih estradnjaka. Ove godine natjecat će se i supruga poznatog biznismena Zdravka Peveca, Višnja, koja će sa Zvone Bohemom zapjevati pjesmu “Ti si sve što meni treba”. I voditeljica Vjekoslava Bach sa skladbom “Piši propalo” pokušat će ući u završnu večer festivala. Minea će se na HRF-u pokušati vratiti na scenu, a među natjecateljima zabavne glazbe je i Neda Ukraden.
- Ove godine u pjesmama nema toliko anđela, ali zato se srca nalaze u mnogim skladbama - našalio se J. Hrvačić na jučerašnjoj konferenciji za novinare.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bigmama 13.03.2008.

    Nekad davno je izgledala normalno a sada ima usta kao Ciganović

  • black25 12.03.2008.

    Gluposti. Zašto bi Morićka i Rupena vodile? Morićki je ionako odavno (čini mi se) muka što je više itko povezuje s Hrvatskom, a voditeljske sposobnosti su joj nikakve. Rupena isto nikakve veze nema s vođenjem. Ni jedna ni druga (pogotovo Morićka) nisu poznate u Italiji po svojim \"retoričkim\" sposobnostima nego ih je proslavila golotinja..kad zinu to je samo mučenje za uši.

  • brezanova 12.03.2008.

    Pozovite nju na lesboshow sa onom drogerašicom iz Brazilije imena AidaYespica, a festival neka vodi sposobna voditeljica, jer je Morić zaboravila hrvatski jezik ili ga nije nikada ni naučila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare