To je to što me zanima!

Nina Morić: Predstavio se kao plastični kirurg, tražio me seks

Bivša manekenka otkrila je da je žrtva prevaranta koji je ukrao identitet plastičnog kirurga. Nepoznati muškarac zabrinuo je Morić, koja je pokušala istražiti o kome se radi
Vidi originalni članak

Pozvao me da dođem na njegov simpozij u Milanu, čak mi je htio i platiti, otkrila je Nina Morić (41), koja u Milanu živi. Dodala je kako je bio upućen u probleme koje je znala imati sa sinom, a znao je i puno privatnih stvari o njoj te o obitelji njenog bivšeg supruga, Fabrizia Corone. 

- Ponudio mi je pomoć u zamjenu za novac ili seks - tvrdi Nina. Vjeruje kako je riječ o pokušaju krađe identiteta, a sve je prijavila i pravom plastičnom kirurgu.

O muškarcu koji se lažno predstavlja raspitivala se kod djevojaka koje su 'lajkale' njegovu stranicu. Rekle su joj da se nakon 'lajka' javi svakoj privatno u inbox te im postavlja privatna pitanja. 

Nina preko društvenih mreža redovno iznosi svoje, često kontroverzne, stavove, a i dijeli članke koje o njoj pišu talijanski mediji. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • Judita👥 20.01.2019.

    Ma što je vidio u njoj!

  • stbbb 02.11.2017.

    Evo jos jedne jeb.....koja vise nikom nije interesantna a nije tako razmisljala kad je pocelu karijeru i punila naslovnice.Imali li ih jos?

  • 02.11.2017.

    Tog tipa treba hitno poslati na promatranje u odgovarajuću ustanovu. Kao prvo okulisti, a onda psihiću. Osim toga, ajde prestanite gurati ovu žensku u medijski prostor. Čime je ona zadužila ovu zemlju ili ovaj narod?

Komentiraj...
Vidi sve komentare