To je to što me zanima!

Nina podijelila fotke s proslave rođendana: 'Srce mi je puno!'

Malo ću vas bombardirati fotkama ovih dana, ali želim da ostane ova prelijepa uspomena i ovdje, napisala je Badrić uz niz fotografija
Vidi originalni članak

Pjevačica Nina Badrić u ponedjeljak je u jednom zagrebačkom restoranu proslavila 50. rođendan, a sada je podijelila niz fotografija sa slavlja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Srce mi je puno! Malo ću vas bombardirati fotkama ovih dana, ali želim da ostane ova prelijepa uspomena i ovdje - napisala je Nina uz objavu.

Pjevačica je na proslavu pozvala više od 140 ljudi koji su se u restoranu počeli okupljati oko 19 sati. Interijer restorana bio je ukrašen velikim buketima lavande, maslina i limuna. Večera se sastojala od četiri slijeda, hladnog i toplog predjela, glavnog jela te deserta. U ponudi su bili škampi, hobotnica, tuna, pršut, sirevi, rižoto, razni steakovi, povrće i salate te, naravno, nezaobilazna rođendanska torta.

Badrić je blistala u bijeloj haljini srpskog dizajnera Mihano Momose, te upečatljivim sandalama poznatog Manolo Blahnika. Za cijelu kombinaciju izdvojila je čak 20 tisuća kuna, za haljinu 13.300, dok za sandale oko sedam tisuća.

 - Nina Badrić obukla šešir naopako, došla je s plaže - našalio se glumac Enis Bešlagić i nasmijao Ninu, ali i goste u restoranu.

RASKOŠNA ZABAVA U ZAGREBU Badrić iskeširala 20 tisuća kuna za slavljenički stajling, Bešlagić je zezao: Obukla šešir naopako

Među gostima su bila brojna poznata lica poput Jelene Rozge, Petra Graše, Anice Kovač, Ivane i Marije Husar, Vanne, Vanje Horvat...

POGLEDAJTE VIDEO: SONJA KOVAČ O SVOM VJENČANJU 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • WifeTookMyDoggo 07.07.2022.

    Slike su dokaz da se ima dok će drugi puta kukati da nema novaca za kruh. pljuc.

  • Sheeba 07.07.2022.

    Znači, manageri iz Francka dobro plaćaju ..ajde , ajde ...

  • rocky55555 07.07.2022.

    Žali bože para bačenih na tu haljinu... glavno da je ne tako davno kukala kako nema za kruh.

Komentiraj...
Vidi sve komentare