To je to što me zanima!

Nina prekinula s poduzetnikom Tinom: Badrić ponovno solira

Sve češće se u javnosti pojavljivala sama, na gaže nije dolazila u pratnji svog partnera, a i s lakoćom je prihvatila angažman u žiriju glazbenog TV showa 'Zvijezde' pa su odmah počela nagađanja kako par nije skupa
Vidi originalni članak

Pjevačici Nini Badrić (45) na ruci više ne sjaji dijamanti prsten kojeg je dobila u lipnju ove godine. Stoga je za Gloriu otkrila da je prekinula ljubavnu vezu s kontroverznim livanjskim poduzetnikom Tinom Bralom (52) koji je najpoznatiji po biznisu prodaje kave. Time se bavio sredinom 90-ih godina kad je bio dobavljač kave za Bosnu i Hercegovinu, radeći s nekoliko tvrtki.

Badrić se sve češće u javnosti pojavljivala sama, na gaže nije dolazila u pratnji svog partnera, a i s lakoćom je prihvatila angažman u žiriju glazbenog TV showa 'Zvijezde', koji se tjednima snimao u Beogradu pa su odmah počela nagađanja kako par više nije skupa. U pauzama od snimanja navodno se vraćala na nekoliko dana u Zagreb, ali u svoj stan, a ne kod Brale s kojim je posljednjih godinu dana bila u ozbiljnoj vezi.

Kad je par prohodao, Badrić je priznala da joj se brak ne može dogoditi slučajno. 

- To je odluka. Ljubav, poštovanje, povjerenje, razumijevanje i sličnost karaktera svakako obećavaju sretne dane i godine - dodala je tada pjevačica koja je izbjegavala razgovore o privatnom životu nakon razvoda od Bernarda Krasnića 2012. godine. 

VIDI OVO! Trudna Meghan opet oduševljava svojim stilom: Ovo je njezinih 10 najtrendi trenutaka.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • sosed 01.11.2018.

    kaj je jaran ostao bez love ili tabletice ne funkcioniraju

  • Bljah 31.10.2018.

    Nema sreće ili odabire krive partnere, možda je u tome problem, to je česta pojava..

  • mrTrobec 30.10.2018.

    Malo ju je natezao pa se vratio ženi i djeci u Hercegovinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare