To je to što me zanima!

Nina: Sorry, ukinite izbor za Eurosong ako budem zadnja

Detalji o pjesmi za sada su tajna, no Nina je nešto ipak otkrila. Pjesma ne koketira ni sa čime što joj nije blisko. Tijekom probe Nina Badrić zračila je optimizmom
Vidi originalni članak

Nina Badrić, hrvatska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu u četvrtak je u studiju HRT-a Anton Marti održala probu uoči subotnje Dore 2012. godine. Tijekom probe zračila je optimizmom i uvjerenjem da će na najbolji mogući način predstavljati Hrvatsku ove godine u Bakuu, glavnom gradu Azerbajdžana.

– Kada me HRT pozvao da nastupim na Eurosongu, nisam dugo razmišljala, bio je to poziv koji se ne odbija. Sretna sam što sam pristala, radujem se suboti, jako vjerujem u svoju pjesmu koju ću ove subote ekskluzivno predstaviti – rekla je Nina.

Detalji o pjesmi za sada su tajna, no Nina je nešto ipak otkrila. Pjesma ne koketira ni sa čime što joj nije blisko, ne podilazi niti jednom žanru.

– Ne znam kako ću proći, ali ako budem zadnja onda sorry, ukinite izbor za Eurosong – rekla je Nina kroz smijeh u pauzi probe.

S Ninom na probi bilo je i 40-ak plesača iz plesnih skupina Step by Step, Atomic Dance Factory, plesači Ivone Perkov i plesnog studija Tala, a njihovi nastupi bit će mješavina stepa, break dancea, jazza i suvremenog plesa.

Plesne točke uvježbavale su se posljednja tri tjedna da bi Ninin subotnji nastup bio što atraktivniji, a sve to bit će popraćeno vrhunskim svjetlosnim i scenskim efektima.Ninini gosti ove subote u studiju HRT-a bit će jedina hrvatska pobjednica na Eurosongu Emilija Kokić, predstavnice Makedonije i BiH Kaliopi odnosno Maya Sar te Hari Varešanović i Nina Radojčić, prošlogodišnja predstavnica Srbije na Eurosongu. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • number1 17.02.2012.

    šta je nina uhvatila te panika ? "ako budem zadnja" pa i bit ces jer kao prvo eurosong je namještaljka , a kao drugo bilo je i boljih izbora kojih smo mogli poslat da nas predstavlja (npr. Rozga ) SORRY al istina je! ajde sada stavite da je komentar loš ... i onako nitko za vas nije dobar.

  • tinachhh 17.02.2012.

    meni je super ona njezin pjesma mama, baš mi se ritam sviđa, ali riječi su f*king katastrofa :D trebala je s njom na eurosong, ili se nadam da bude neka takva :)

  • željko roginić 17.02.2012.

    sretno nina ionako češ biti među zadnjima :D :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare