Obavijesti

Show

Komentari 26

Nina: Sorry, ukinite izbor za Eurosong ako budem zadnja

Nina: Sorry, ukinite izbor za Eurosong ako budem zadnja
4

Detalji o pjesmi za sada su tajna, no Nina je nešto ipak otkrila. Pjesma ne koketira ni sa čime što joj nije blisko. Tijekom probe Nina Badrić zračila je optimizmom

VIDEO

Nina Badrić, hrvatska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu u četvrtak je u studiju HRT-a Anton Marti održala probu uoči subotnje Dore 2012. godine. Tijekom probe zračila je optimizmom i uvjerenjem da će na najbolji mogući način predstavljati Hrvatsku ove godine u Bakuu, glavnom gradu Azerbajdžana.

– Kada me HRT pozvao da nastupim na Eurosongu, nisam dugo razmišljala, bio je to poziv koji se ne odbija. Sretna sam što sam pristala, radujem se suboti, jako vjerujem u svoju pjesmu koju ću ove subote ekskluzivno predstaviti – rekla je Nina.

Detalji o pjesmi za sada su tajna, no Nina je nešto ipak otkrila. Pjesma ne koketira ni sa čime što joj nije blisko, ne podilazi niti jednom žanru.

– Ne znam kako ću proći, ali ako budem zadnja onda sorry, ukinite izbor za Eurosong – rekla je Nina kroz smijeh u pauzi probe.

S Ninom na probi bilo je i 40-ak plesača iz plesnih skupina Step by Step, Atomic Dance Factory, plesači Ivone Perkov i plesnog studija Tala, a njihovi nastupi bit će mješavina stepa, break dancea, jazza i suvremenog plesa.

Plesne točke uvježbavale su se posljednja tri tjedna da bi Ninin subotnji nastup bio što atraktivniji, a sve to bit će popraćeno vrhunskim svjetlosnim i scenskim efektima.Ninini gosti ove subote u studiju HRT-a bit će jedina hrvatska pobjednica na Eurosongu Emilija Kokić, predstavnice Makedonije i BiH Kaliopi odnosno Maya Sar te Hari Varešanović i Nina Radojčić, prošlogodišnja predstavnica Srbije na Eurosongu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine