To je to što me zanima!

Nini Badrić ukrali ime: Koriste me za proizvode za mršavljenje

Nepoznate osobe su ukrale moje ime i identitet te ga koriste u marketinške svrhe, napisala je Nina na društvenim mrežama te svima poručila da ne nasjedaju na lažne oglase
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Popis se nastavlja: Nina Badrić otkazala nadolazeće koncerte

Na društvenim mrežama pojavili su se oglasi na kojima pjevačica Nina Badrić (47) reklamira proizvode koji pomažu u mršavljenju. Nina se povodom toga oglasila na društvenim mrežama, rekavši kako su to neistine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dragi moji, odgovorno tvrdim da nemam nikakve veze s ovim lažnim proizvodom kojeg danonoćno reklamiraju na svim društvenim mrežama. Nepoznate osobe su ukrale moje ime i identitet te ga koriste u marketinške svrhe - napisala je Nina uz fotografiju na kojoj je prikazano kako ti oglasi izgledaju.

Također, zamolila je pratitelje da ne kupuju te navodne tablete za mršavljenje.

- Ne nasjedajte na ove lažne oglase i ne kupujte ove lažne proizvode koje pojedinci koriste kako bi se obogatili u ovako teškoj situaciji za sve nas. Moji odvjetnici su upoznati s cijelom pričom i već rade svoj posao - napisala je Nina.

Pjevačica se našalila kako je najbolja dijeta probušena žlica. Objavu joj je komentirala i Marijana Maca Džolić koja se natjecala u showu 'Život na vagi'. 

- Da su mene stavili na naslovnicu ljubi bi odmah shvatili da je 'fejk' - napisala je. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Popis se nastavlja: Nina Badrić otkazala nadolazeće koncerte

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Derek1 27.03.2020.

    Ti si ona prije

  • Demetra 27.03.2020.

    Ne smeta njoj što su joj ukrali ime, nego što su ga ukrali za proizvod za mršavljenje :)))) Ali nemaš frke Nina, pa svakom je jasno da je to fejk. Ono, nije da se vide rezultati.

  • oko za oko, zub za zub 26.03.2020.

    Super! Čista zarada za Ninu, tužba i eto para.

Komentiraj...
Vidi sve komentare