To je to što me zanima!

Nini i Andrei su zasuzile oči, a Grašo je iznenadio natjecatelja

Moj je problem taj što sam živjela u kući sa stepenicama i padala sam često na glavu tako da sam već s pet godina razvila bolest koja se zove huljićizam, kaže Andrea Andrassy
Vidi originalni članak

U prvoj epizodi druge sezone glazbenog showa 'Zvijezde', koja se na RTL-u prikazuje večeras od 21 sat, žiri u sastavu Tončija Huljića, Nine Badrić, Jacquesa Houdeka, Petra Graše i Andree Andrassy nasmijat će publiku svojim dosjetkama, a od desetero natjecatelja koji će zapjevati pred stručnim žirijem, neki će već dobiti i svog mentora.

Oči će najviše zasuziti Nini i Andrei, a najviše komentara na izvedbe imat će Tonči i Jacques.

Osim 18-godišnje djevojke koja će baš sve rasplakati svojom izvedbom sevdaha, žiri će oduševiti i jedna kandidatkinja koja ima 56 godina, a već je sudjelovala u RTL-ovu glazbenom showu 'Nikad nije kasno'. Gledatelji će upoznati i životne partnere koji će se ovaj put naći na suprotnim stranama, odnosno pjevati svatko za sebe. 

Petar Grašo iznenadit će jednog natjecatelja kojem je on idol od malih nogu, a mladi pjevač njegovu lijepu gestu pamtit će cijeli život.

Odmah na početku showa Andrea Andrassy priznat će voditeljici i glumici Petri Dugandžić kako je odmalena bila zaljubljena u Tončija Huljića.

- Moj je problem taj što sam živjela u kući sa stepenicama i padala sam često na glavu tako da sam već s pet godina razvila simpatiju u ljubavnom smislu prema gospodinu Huljiću i ta bolest ima ime, zove se huljićizam - rekla je Andrea.

Ali odljubila sam se već sa šest, kada sam mu oči na posteru probušila olovkom!' rekla je Andrea, a Tonči je dodao da Andrea još uvijek drži njegove postere na zidu.

Zbog koga će žiri dobiti trnce, tko će oduševiti svojim vokalnim sposobnostima.

KATE I WILLIAM JEDINI DRUGAČIJI OD SVIH: Što razlikuje njihov kraljevski poljubac na vjenčanju od ostalih??

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Didi10_1 13.10.2018.

    Andrea piše pjesme drugim pjevačima, i glazbeno je obrazovana. Drugi je par rukava što valja gluposti.😁

  • 13.10.2018.

    Ma andea je jos i ok!! Molim lijepo voditeljica??? Nikako ne pase a i lose jako odradeno.. ni bar malo razlike tona u zvuku odusevljenja od obicnog!! Lose jako. Antonija je bila dosadna lagano vec, al ipak je znala odradit... ova lose jako lose!!! Nije to za nju

  • benzen 13.10.2018.

    Čitav žiri je odličan, osim Andree. Dobro pa nisu pozvali Šemsu ili Mišerićku 😁😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare