To je to što me zanima!

Ninu Badrić uznemiravao je nepoznati muškarac: Došao na Hvar zbog nje, reagirala policija

Policija je reagirala promptno, a muškarac je dobio zabranu prilaska, uspostavljanja veze s njom, kao i zabranu uhođenja ili uznemiravanja, nakon čega je sve konačno ipak prestalo.
Vidi originalni članak

Nina Badrić (48) zbog višegodišnjeg je uznemiravanja muškarca, koji je s njom želio ostvariti prisniji odnos, morala potražiti pomoć policije, piše Slobodna Dalmacija. Navode kako je pjevačica proživljavala pravu dramu, koja je kulminirala službenom prijavom neugodnog obožavatelja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glazbenica ga je odlučila prijaviti jer ju je učestalo uznemiravao u Zagrebu, a zatim i na Jelsi, na otoku Hvaru, gdje Nina ima stan te redovito boravi u svojim slobodnim trenucima. Nina je odbijala svaki oblik komunikacije, no uporni muškarac nije odustajao pa je cijeli slučaj završio prvo na splitskom Općinskom državnom odvjetništvu, a kasnije je sve prebačeno na isto odvjetništvo u Zagrebu, s obzirom na to da muškarac u glavnom gradu ima prebivalište.

Policija je reagirala promptno, a muškarac je dobio zabranu prilaska, uspostavljanja veze s njom, kao i zabranu uhođenja ili uznemiravanja, nakon čega je sve konačno ipak prestalo. 

SLAO JOJ JE I FOTKE Dolazio joj na vrata: Podignuta optužnica protiv muškarca koji je mjesecima opsjedao Rozgu

Ljetos je sličnu situaciju imala i Jelena Rozga (43), koju je muškarac uznemiravao za vrijeme karantene, a pojavio joj se i na kućnim vratima. I u njezinom slučaju morala je reagirati policija.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • 28.10.2020.

    Uništio joj OPG?

  • zpz 28.10.2020.

    došao potražiti radnike za berbu kukuruza. što si umišlja?

  • LevijatanZg 28.10.2020.

    čovik se zaljubija i uporan je... što je tu čudno!?😄 A kad im nitko ne prilazi onda se isto žale

Komentiraj...
Vidi sve komentare