Obavijesti

Show

Komentari 53

Dolazio joj na vrata: Podignuta optužnica protiv muškarca koji je mjesecima opsjedao Rozgu

Dolazio joj na vrata: Podignuta optužnica protiv muškarca koji je mjesecima opsjedao Rozgu
7

Sredinom kolovoza ove godine pojavio se na kućnim vratima pjevačice, više puta je zvonio u nadi da će mu otvoriti, a kako bi joj pokazao da misli ozbiljno, fotografirao se ispred ulaza u njezinu zgradu

VIDEO

Splitska pjevačica Jelena Rozga (43) ovo ljeto se našla u središtu pozornosti nakon što je priznala da ju je u karanteni opsjedao nepoznati obožavatelj, a Slobodna Dalmacija doznaje kako se radi o muškarcu protiv kojeg je Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo optužnicu i zatražilo od suda da prihvati njihov kazneni nalog.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:41

Za državljanina Hrvatske koji živi u Njemačkoj traži se određivanje šest mjeseci zatvora, s rokom kušnje od dvije godine, i to zbog toga što se nametljivo ponašao prema pjevačici. Kako stoji u optužnici, muškarca se tereti da je od 13. kolovoza 2019. do početka rujna 2020. preko e-maila i raznih profila na Instagramu slao neprimjerene poruke na Rozgin e-mail i Instagram.

Zagreb: Druženje s Jelenom Rozgom u novom klubu Mint

U tim je porukama inzistirao da se njih dvoje moraju družiti, iskazujući joj veliku privrženost, a slao je i poruke u kojima je insinuirao da njih dvoje imaju ljubavnu vezu te je otvoreno govorio da želi s njom imati intimne odnose. Pjevačica je odbila svaku komunikaciju s njim, no on je nastavio i slao joj je svoje fotografije i fotografije sebe kako vozi svoj Audi te joj je nudio da ide u određene splitske trgovine u kojima je on ostavio poklone kupljene specijalno za nju.

Sredinom kolovoza ove godine pojavio se na kućnim vratima pjevačice, više puta je zvonio u nadi da će mu otvoriti, a kako bi joj pokazao da misli ozbiljno, fotografirao se ispred ulaza u njezinu zgradu, i to da se vidi njezino ime, te joj slao te fotografije. Nastavio je i u idućim danima slati bezbroj poruka u kojima je uporno naglašavao da želi s njom imati blisku vezu i intimni kontakt.

Jelena Rozga hara Beogradom: Za nastup uzme 53.000 kuna
Jelena Rozga hara Beogradom: Za nastup uzme 53.000 kuna

Kad je krajem kolovoza ove godine vidio da je ona na Instagramu objavila fotografiju s Peristila gdje je bila s društvom, najavio joj je u porukama da će doći, što je i napravio te joj se obratio. Rozga je odbila s njim komunicirati i tražila je da je ostavi na miru i više ne uznemirava. Sve je potom prijavila i policiji. Muškarac je na ispitivanju priznao da je točno sve što je pjevačica rekla policiji te da joj se prvi put obratio 2017. preko Facebooka.

Potvrdio je sve navode iz kaznene prijave te je rekao da sad zna i vidi da pjevačica s njim ne želi kontakt. Rekao je i da je očito imao pogrešan dojam te je spreman prestati ovako se ponašati. Ako Općinski sud prihvati kazneni nalog ODO-a i ako se okrivljeni ne bude žalio na njega, tada će postati pravomoćna predložena uvjetna kazna. Ako, pak, on bude prigovarao na kazneni nalog, tada će se ići u suđenje te u tom slučaju ODO traži da ga sud kazni s osam mjeseci zatvora, uz rok kušnje od tri godine, piše Slobodna Dalmacija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina