To je to što me zanima!

Niprije imaju novi hit: Miley Cyrus pjeva Bojnu Čavoglave

Zašto samo Thompson? Nismo razmišljali o drugim umjetnicima. Plan nam je snimiti cijeli album, ali pomalo. S Markom se nismo čuli, ali nadamo se da on ima poruku za nas, rekli su nam Niprije
Vidi originalni članak

Domaći glazbenici V.I.S. Niprije, koji žele ostati anonimni, ovih su dana svojim obradama pjesama Marka Perkovića Thompsona (53) osvojili Hrvatsku. 

Najviše pozornosti privukli su pjesmom 'Shallow Čavoglave' koju su 'otpjevali' Bradley Cooper (44) i Lady GaGa (34), a sada je na red došla i kontroverzna pjevačica Miley Cyrus (27). Njezin hit 'Wrecking Ball' iz 2013. postao je 'Wrecking Thompson'. 

ZAVJERA Mitska bića na udaru: Tko stoji iza napada na V.I.S. Niprije?

- Miley je napisala na Twitteru da 'Wrecking ball nikad neće biti BREcking ball' - našalile su se Niprije i dodale kako je pjevačica ukomponirala tekst Thompsonove pjesme 'Bojna Čavoglave' na svoju amatersku snimku. 

POSLUŠAJTE PJESMU:

Niprije su ranije obradile ABBA-inu 'Dancing Queen' koja je postala 'Dancing Thompson', zatim mashup Beatlesa i Thompsona u hitu 'Bojna Yesterday' i 'Stand by MPT' Bena Kinga

Sa servisa YouTube bila je kratkotrajno uklonjena pjesma 'Shallow Čavoglave' zbog, kako kažu, govora mržnje, ali uspjeli su je vratiti. 

YOUTUBE IM UKLONIO PJESMU Niprije: 'Krstimo djecu u Čikoli' Thompson: 'Potvrda mog rada'

Ovi hit glazbenici jednostavno su, kažu nam, očarani Thompsonom. 

- Zašto samo Thompson? Nismo razmišljali o drugim umjetnicima. Plan nam je snimiti cijeli album, ali pomalo. S Markom se nismo čuli, nemamo neku poruku za njega, ali nadamo se da on ima poruku za nas - rekli su nam Niprije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 57

  • menart 05.12.2019.

    👎 nasi i humor?? Ne ide jedno s drugim. Sorry

  • hadzostrogi 04.12.2019.

    Koje sranje

  • Lutko, pošto je pašteta? 04.12.2019.

    kada pogledate pojedine ljude koji komentiraju tip crna legija koji misle da je pjesma namijenjena divljenju fašizmu i itd. dobijete migrenu i cringe. jedini argument je njihov da vas okrive da ste jugonostalgičar, jugosić, jugofil i ne znam još koje nazive smišljaju. ne kuže satiru i da su oni ti koji se kače na Jugoslaviju. u svakom slučaju, parodije su fora :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare