To je to što me zanima!

'Nisam sportski tip': Tamara Ecclestone ne mari za celulit

Kći Slavice i Bernieja Ecclestonea otputovala je ovaj tjedan sa suprugom Jayem Rutlandom i kćeri Sophijom u Dubai. Za tu je priliku sebi i kćeri odabrala kupaće kostime u istoj boji
Vidi originalni članak

Bogate nasljednice Tamara Ecclestone (33) i Petra Stunt (29) počastile su se početkom mjeseca s prijateljicama u londonskom restoranu 'C London'. Sestre su odabrale talijansku hranu, a Tamara se za tu prigodu 'utegnula' u pripijenu haljinu i obukla visoke čizme. 

Iako je fanovi u posljednje vrijeme prozivaju da je nakupila višak kilograma, to ju nije pokolebalo da pokaže gole noge iako je veljača i niže su temperature. Odjevnu kombinaciju upotpunila je zlatnom Saint Laurent torbicom 'love box' u obliku srca. Torbica se rasprodala 'brzinom svjetlosti', iako joj je cijena 1.790 dolara (oko 10.657 kuna). 

U TAJNOSTI Tamara Ecclestone je bila na ispitivanju zbog poreznog duga

- Nisam sportski tip i cijeli život pazim što jedem. Ne vjerujem kako se dijetom može doći do savršene linije - rekla je Tamara prije nekoliko godina.

Tamara se po londonskoj četvrti Mayfairu prošetala ispred paparazza i pokazala da ne mari za celulit na nogama. Njezini bliski prijatelji rekli su svojedobno da je sve rezultat 'razuzdane mladosti.' 

- Najviše su joj škodila tulumarenja i alkohol. Doma ima teretanu, ali ne vježba redovito jer nije disciplinirana - rekli su. 

OBITELJSKE TAJNE 'Mama Slavica je vrištala, a tata Bernie smirivao situaciju'

Kći Slavice (59) i Bernieja Ecclestonea (87) ubrzo je nakon toga otputovala sa suprugom Jayem Rutlandom (36) i kćeri Sophijom (3) u Dubai. Za tu je priliku sebi i kćeri odabrala kupaće kostime u istoj boji. Majka i kći često nose gotovo identične odjevne kombinacije. 

Tamara sve obiteljske trenutke bilježi i kamerom za svoj reality 'Tamara's World'. U sklopu showa, koji se od studenog 2017. prikazuje na britanskoj ITV mreži, pustila je snimatelje i u svoju skupocjenu vilu. 

Njezin dom ima čak 57 spavaćih soba, a sama vlasnica priznala je jednom prilikom da ona i suprug borave u samo njih tri. Kao i svi bogataši, tako i ovaj par ima pomoćno osoblje koje se brine za to da ovo velebno zdanje bude uvijek uredno i čisto.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • RodijakJozo 18.02.2018.

    Nije problem u celulitu ni u kilogramu viška, ali ne mogu oprostiti ženama da ne mogu imati svoj stil odjevanja koji jen prikladan njihovoj građi. To puno govori u stanju uma.

  • luna5 18.02.2018.

    moja barek ima celulita za posuditi

  • t800 18.02.2018.

    Zene opterecuju gluposti poput strija celulita itd to uopce nije bitno sto i tamara zakljucuje svaka cast tako treba gledati a ne biti psihodelican zbog par kila viska ili takvih nebuloza ak se osjecate dobro u svojoj kozi zast bi se mjenjale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare