To je to što me zanima!

Ništa od rastave? A. Kutcher je plakao nakon susreta s Demi

Ashton i Demi su se susreli na rođendanskoj proslavi kabalističkog svećenika. Briznuo je u plač tijekom govora, a Demi je najavila da bi mu ipak mogla oprostiti
Vidi originalni članak

Glumica je u studenom prošle godine objavila da se rastaje od supruga. No prema pisanju britanskog Sunday Mirrora čini se da su Demi Moore (49) i Ashton Kutcher (34) na putu pomirenja.

Bivši supružnici nedavno su se susreli na rođendanskoj proslavi kabalističkog svećenika Yehuda Berga koji ih je 2005. godine vjenčao.

- Oni su još očajnički zaljubljeni jedno u drugo i mogli bi se pomiriti. Njihova rastava je trenutačno na čekanju - izjavio je izvor.

Ashton je tijekom večere održao dirljiv govor u čast rabina i suznih očiju priznao da je posljednjih godinu dana napravio užasne pogreške. Nakon govora, koji ga je potpuno slomio, uplakan je sjeo na stolicu.

- 'Pukao' mu je glas i jednostavno je zaplakao. Demi ga je nepomično promatrala - otkrio je izvor.

Glumica je nakon Kutchera stigla na zabavu, a nakon što je rabinu čestitala rođendan čavrljala je s Ashtonom.

- Pričali su i bili izuzetno nježni jedno prema drugom. Gledala je u njega poput zaljubljenog šteneta - tvrdi izvor.

Demi je i statusom na Twitteru najavila da bi mu mogla oprositi nevjeru.

- Svi griješimo. Nemojmo da to bude razloga za odustajanje od onih koje volimo. Ponekad čovjeka moramo voljeti iz daljine i dati mu prostora i vremena da donese pravu odluku - citirala je glumica.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Faustina009 28.05.2012.

    Ma ne možeš više biti s nekim ako nema povjerenja, povjerenje je broj 1. u vezi -ako nema toga nema ničega, bez obzira na ljubav...Kako biti ponovo sa čovjekom koji ti je 'zabio nož u leđa' te je toliko ponizio i javno popljuvao sa oni kurv..ma, koje su se još i hvalile da su bolje od Demi!??? Pa ja ga više sa štapom nebi htjela dotaknuti.

  • EvEvil 28.05.2012.

    kokoš!

  • Papiga_1 27.05.2012.

    prava je glupača ako mu se vrati

Komentiraj...
Vidi sve komentare