To je to što me zanima!

Ništa od vjenčanja? Foxx se na Oscarima pojavio s drugom...

Američki glumac okupljenima je navodno rekao da je 'solo', što je odmah potaknulo glasine o raskidu zaruka s Katie Holmes. Kolegica s kojom je došao na party javnosti je postala poznata zahvaljujući seriji 'Tračerica'
Vidi originalni članak

Glumački par Katie Holmes (40) i Jamie Foxx (51) nedavno se zaručio nakon pet godina veze. Ipak, izgleda da su se među njima ponovno javile nesuglasice, a svjetski mediji počeli su šuškati o novom celebrity prekidu.

Glasine o raskidu njihovih zaruka dodatno je 'zakuhao' i sam Foxx koji se na afterpartyju Oscara nije pojavio u društvu svoje zaručnice, već je na zabavu došao s kolegicom Jessicom Szohr (33). Paparazzi su ih snimili na ulazu, a oboje su bili sretni i nasmijani.

Kako prenosi britanski Daily Mail, američki glumac okupljenima je navodno rekao da je 'solo', što bi moglo značiti da je uistinu prekinuo zaruke s Katie. 

Jessica je javnosti postala poznata zahvaljujući ulozi u seriji 'Tračerica'.

Ovo nije prvi put da se govori o nesuglasicama u njihovoj vezi. Nedavno su u javnosti kružile glasine o tome da je Holmes ostavila Foxxa zbog 'šaranja' i prevara, ali nakon objave zaruka izgledalo je kao da je s njima ipak sve u redu.

U BRAČNIM VODAMA Nakon 5 godina: Holmes i Foxx organiziraju vjenčanje u Parizu

Vjenčanje se trebalo održati u Parizu, a par nikad nije mnogo govorio o vezi. Razlog je, navodno, bio njezin dogovor s bivšim suprugom Tomom Cruiseom (56) koji je zahtijevao da Katie novu vezu krije barem prvih pet godina.

- Pariz je grad u kojem su javno odlučili pokazati svoju ljubav. Katie jako želi zimsko vjenčanje - rekao je izvor blizak paru nakon što se saznalo da će Katie i Jamie stati pred oltar.

Pratite nas na našem Instagram profilu

OVE FOTKE DOKAZUJU DA JE SEVERINA I DALJE SEKS BOMBA: 'Možda je popustio botoks, ali žena je nevjerojatna'

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Demetra 28.02.2019.

    Pa oni su odavno prekinuli, o čemu vi to???

Komentiraj...
Vidi sve komentare