To je to što me zanima!

Niste kupili ulaznicu za Seve? U četvrtak u prodaji 200 karata

Iako je zagrebačka Arena uoči Severinina koncerta rasprodana već nekoliko dana, njezinih 200 najvjernijih fanova u četvrtak od 12 sati ima priliku kupiti svoju ulaznicu
Vidi originalni članak

Iako je zagrebačka Arena rasprodana već nekoliko dana najvjerniji Severinini fanovi ipak će moći prisustvovati velikom glazbenom spektaklu 'Dobrodošao u klub'. Naime Severina i njen tim odlučili su razveseliti one koji su izgubili svaku nadu i u četvrtak od 12:00 sati pustiti u prodaju dodatnih 200 ulaznica. Ulaznice će se moći kupiti isključivo na prodajnim mjestima Eventima, a s obzirom na neviđeni interes za nastup najveće pjevačke zvijezde regije požurite i postanite vlasnik najtraženijeg komadića papira u gradu.

- Dugo nisam pjevala u Zagrebu. Poželjela sam se Zagreba, a vjerujem i da se Zagreb poželio mene - izjavila je pjevačica koja će u zagrebačkoj Areni pjevati pred 19 tisuća ljudi.

Obećala je dobru zabavu svima koji će doći 11. svibnja na koncert u Zagrebu.

- Živim za taj koncert - zaključila je Severina.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • prosvjetitelj 10.05.2013.

    to ni gluhi ne mogu slusat.

  • magdallenaa 09.05.2013.

    http://www.youtube.com/watch?v=rqRh4GpMZow ovako to zvuci kad netko zna pjevat

  • Tinch1707 09.05.2013.

    ja volim onaj profil ljudi koji sere da ne sluša seve, rozgu, karmu ali kad se ponapijaju onda je sve to zakon...a takvih sam masu upoznala. Nije uzalud kraljica estrade na ovim područjima. Nemogu svi biti ludi a samo nekolicina pamentnih. Ja idem i baš se veselim što ću se isplesati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare