To je to što me zanima!

Nisu joj bitni novci: Adele je odbila milijune zbog svog sina

Adele stalno dobiva ponude da reklamira proizvode ili da se pojavljuje u emisijama. Njen imidž brižne majke sviđa se tvrtkama, ali ona se ne želi dodati eksponirati, objasnio je izvor blizak pjevačici
Vidi originalni članak

Oko 344 milijuna kuna ponudila je televizijska kuća britanskoj pjevačici Adele (28) da snime reality show o njoj i njezinoj obitelji.

Ona je to glatko odbila jer ne želi promovirati svoj privatni život. Ima četverogodišnjeg sina Angela s dugogodišnjim partnerom Simonom Konceckim (42) i više puta je istaknula da želi da joj sin odraste daleko od očiju javnosti. 

- Adele bi cijelu godinu mogla ispuniti pojavljivanjima na TV-u i reklamama, ali nju to ne zanima. Ne želi se dodatno eksponirati - rekao je izvor blizak pjevačici koja je najunosnija izvođačica nominirana za ovogodišnji Grammy. Adele je u 2016. godini 'u džep' spremila 80 milijuna dolara. 

Adele je odbila i nastup na Super Bowlu jer smatra da taj događaj nema veze s glazbom. No ipak je izrazila oduševljenje nastupom Lady GaGe.

- Potrgala si, ženo! - napisala je Adele na društvenoj mreži nakon nastupa. 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kung fu panda 08.02.2017.

    lijepo je žena izjavila još lani da ima love za par života i da joj je bitnije gledati kako joj sin raste nego gomilati lovu koju ionako neće moći potrošiti

  • 08.02.2017.

    Pametno

  • tonka... 08.02.2017.

    Zena ima novce i nista ne gubi tom svotom za razliku sto bi izgubila da nije sa svojim djetescem dok je jos maleno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare