To je to što me zanima!

Nives: Beckhama uopće ne doživljavam kao muškarca

Nives Drpić usporedba s Beckhamima uopće ne imponira. Ona smatra da je nogometaš pederkast, a njegova supruga Posh premršava...
Vidi originalni članak

Britanski turisti koji su se odmarali u Baškoj na otoku Krku primijetili su plavokoso dijete. Odmah su prepoznali nestalu djevojčicu Maddeline McCann. Da je zaista riječ o Maddie, Britanci su pomislili nakon što su potajno fotografirali dvoipolgodišnje dijete. Čim su majku djeteta izgubili iz vidokruga, Britanka je dijete primila za ruku i počela ga ispitivati kako se zove. Dijete nije razumjelo ni riječi engleskog. Uznemirena Britanka ubrzo je shvatila da je pogriješila. Tada je dotrčala i uplašena djetetova majka, koja je turisticu ubrzo razuvjerila da razgovara s dječakom, a ne nestalom Maddie. Da stvar bude gora, prenosi britanski Daily Mail, riječ je o Leoneu, sinu hrvatske nogometne zvijezde Dine Drpića i glamurozne manekenke Nives. Engleske novine rapisale su se o zabuni svoje turistice i naglasili da je Dino branič Dinama, a njegova je supruga manekenka, pa su ih odmah proglasili hrvatskom Posh i Davidom Beckhamom.
- O, Bože! Ne znam kome će to biti veći kompliment - Dini ili meni. Uopće se ne osjećamo kao Beckhami jer naš život nije toliko glamurozan. Simpatični su mi, ali Davida uopće ne doživljavam kao muškarca - govori Nives.
Dodaje da joj Becks nije zgodan frajer, iako se lijepo odijeva.
- Becks mi nema ništa muškog u sebi. Ima neki pederkasti glasić i da ga vidim, pomislila bih da je gay. Posh je maksimum engleske ljepote, ali je za moj ukus malo premršava. Još ima i te umjetne sise - priča manekenka i pjevačica. Nema želje upoznati Beckhame, a najljepši joj je nogometaš Christiano Ronaldo.
- Srela sam ga u beogradskom hotelu Hayat i nije bio toliko karizmatičan koliko sam mislila. Ipak, nogometaši su mi privlačni zbog svojih lijepo izgrađenih tijela - rekla je Nives.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Melios 20.08.2008.

    Nisam komentirala dva tjedna , nemogu se sada suzdržati, ali Nives draga , niti Beckham tebe nedoživljava kao ženu

  • jesenjin 20.08.2008.

    Crazy_Boy: o nasa Nives mala,ti bi svakom decku dala...

  • entoni 19.08.2008.

    Ti bi nives još mogla možda konja doživjeti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare