To je to što me zanima!

Nives brine o Ivaniševiću koji je 'zagorio': 'Ti si moje sunce...'

BRAČNA IDILA Par se krajem siječnja vratio iz Melbournea gdje je Splićanin bio poslovno, a šuškalo se da im je to ujedno bio i medeni mjesec
Vidi originalni članak

Radijska voditeljica Nives Ivanišević ex Čanović (35) krajem prošle godine rekla je 'da' svom odabraniku, umirovljenom tenisaču Goranu Ivaniševiću (46). Par se vjenčao u Zagrebu u tajnosti, a od tada svoju ljubavnu idilu većinom skrivaju od javnosti.

OGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

VEČERNJAKOVA RUŽA Nives Ivanišević otkrila: Još se potpisujem kao Čanović...

Ipak, Zagrepčanka s vremena na vrijeme na društvenim mrežama pokaže koliko uživa sa svojim suprugom, a to je sada učinila romantičnom fotografijom na kojoj pozira s njim u, čini se, hotelskoj sobi. 

- Moje srce i sunce - napisala je kratko u opis gospođa Ivanišević kojoj, čini se, bračni život itekako godi. S obzirom da je bivši tenisač malo 'pocrvenio' na suncu, Nives se pobrinula oko njege s kremom. Njihovi prijatelji komentirali su da su Splićanin i Zagrepčanka stvoreni jedan za drugoga. 

'AIDA' Dok je Ivanišević gledao tenis, Nives je 'solirala' u kazalištu

Par se krajem siječnja vratio iz Melbournea gdje je Splićanin bio poslovno, a šuškalo se da im je to bio i medeni mjesec. 

Goran je Nives zaprosio još ljetos, a svi su primijetili da Zagrepčanka nosi zaručnički prsten. Glasine o njihovoj ljubavnoj vezi započele su kad se Nives pohvalila zajedničkom fotografijom iz Dohe na kojoj se samo naziralo Ivaniševićevo lice.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Lina39 12.03.2018.

    Lijepo vas je vidjeti nasmijane i zadovoljne životom u dvoje ! Sretno vam bilo !

  • japanokinez 12.03.2018.

    Goranče će malo da se primiti i obada kada se ove koščate Nives zasiti, jurnuti prvom prilikom dalje.

  • katica40 12.03.2018.

    ona je voditeljica na Narodnom radiju.Vokabular joj je strašan a gramatika noćna mora.Zanimljiva je kad kaže četr

Komentiraj...
Vidi sve komentare