To je to što me zanima!

Nives Celzijus namjestila se u 'vruću' pozu i pokazala zanosne obline: Vodim te u slastičarnicu!

Nives je za šetnju Hvarom odjenula traper hlačice te crnu majicu. Ogrnula se dugačkim ogrtačem te se od sunca zaštitila naočalama. U prvi plan prilikom ove poze pale su njezine osunčane noge, a nazirao se i dekolte
Vidi originalni članak

Vodim te u slastičarnicu!, rekla je Nives Celzijus (40) svojim fanovima. Pozirala je na sunčanom otoku Hvaru, u kombinaciji koja je istaknula sve njezine atribute.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica je za šetnju Hvarom odjenula traper hlačice te crnu majicu. Ogrnula se dugačkim ogrtačem te se od sunca zaštitila naočalama. U prvi plan prilikom ove vruće poze pale su njezine osunčane noge, a nazirao se i dekolte. 

Komplimenti na račun njezina izgleda samo su se nizali. Mnogi su joj poručili da je atraktivna te da su njezine noge nešto najljepše na svijetu.

MAMILA POGLEDE Nives Celzijus u uskoj haljinici provirile su bradavice: 'Wow! Nema ljepše i vatrenije žene'

'Da, dušo, želim probati slatkiše', 'Obuci se, dijete, da se ne prehladiš', 'Bomba', 'Seksi', pisali su Nives fanovi.

Celzijus je nedavno pozirala naslonjena na šareni šank jednog kafića. Za tu je prigodu odjenula usku bijelu haljinu s dubokim dekolteom, a ispod nje, čini se, nije nosila grudnjak. U prvom planu bile su njezine bujne grudi, ali i duge vitke noge na kojima je nosila srebrne sandale. Kosu je raspustila te zalizala, a čini se, i kako je vrlo malo koristila šminke. 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Driver 30.09.2022.

    Jadniji su ovi koji joj pisu kojekakve komentare po inst.

  • Pleniki_HrvatskiRatni Dobrovoljac91. 30.09.2022.

    prosla ju je nervoza i briga za kćer...

  • dalda 30.09.2022.

    Ovako rasna milfača i treba izgledati,ovi ljuboborni koji mrze sve oko sebe,a vidim ima ih poprilično, neka i dalje kmeče...

Komentiraj...
Vidi sve komentare