To je to što me zanima!

Nives Celzijus uznemirila književnike biografijom...

Trakavica Pokos-Radeljak obilježila je i 2008. Igor Cvitanović je urlao u Storyju. Iva Buzov osvojila je Vedrana Ćorluku, a Super Silva postala lezbijka
Vidi originalni članak

“Golu istinu” prodala je u više od 45.000 primjeraka. Svi su željeli znati s kim se Nives zabavljala i kako je od raskalašene starlete nastala kućanica. Na Sajmu knjiga u Puli trebala je dobiti Kiklopa za hit godine. Upravni odbor ukinuo je nagradu. Nives je najavila tužbu.

ZBOG 500.000 KUNA USMRDILI SE NA FARMI
Rafael Dropulić bio je vrijedan, skroman, pošten. U superfinalu s njim je bila i Jelena Urukalo, koja je izjavama povrijedila bivšeg dečka Stoku pričavši kako se, dok se on liječio u komuni, viđala s bivšim i pobacila. Lupino i Drviš su se potukli, a kasnije još tjednima brutalno vrijeđali.

VRIJEĐALI SE SVAKI DAN, 365 DANA...
Njihov razvod počeo je na proljeće 2007., a trakavica Pokos-Radeljak obilježila je i 2008. godinu. On je nju nazvao neukom, teško bolesnom, psihotičnom, poremećenom, lažljivom... Ona njega starim manijakom, psihopatom, isfrustriranim, gnjusnim monstrumom... Što će tek biti u 2009. godini...

IGOR CVITANOVIĆ ĆE SVE 'JEB... U USTA'
Šuškalo se da Marija vara Cvitanovića s “kraljem sapunica” Romanom Majetićem. Igor je to demantirao, ali nije reagirao. Onda je na površinu iscurila njegova afera s studenticom Andreom Kraljević. Dojurio je do redakcije magazina Story. Poželio ih je sve na njihovim ulaznim vratima “klati i jeb... u usta”.

ECCLESTONEOVI: TREBAO JE BITI RAZVOD GODINE
Slavica i Bernie uvijek su djelovali skladno. A onda je lijepoj Riječanki dosadilo što njezin 28 godina stariji i 25 centimetara niži suprug nikad nije doma. Najavila je razvod, a on je vjerovao da će mu se vratiti za bladgane. Djed Božićnjak uslišio mu je želju. Ništa od razvoda.

ONA JE NOVO LICE I NAJGRUDI ESTRADE
Iva Buzov osvojila je Vedrana Ćorluku. Postala je njegov anđeo, ali i san većine muškaraca u državi. Na nekoliko snimki pokazala je kako se zabavlja uz alkohol i “cajke”. Sada je u Londonu s Čarlijem, zaručeni su, sretni... Samo im, priznaju, fale “cajke”.

KONAČNO IMA SVOJU NEDJELJNU RUŽU...
Nakon nekoliko pobačaja dok je bila u braku s Tomom Cruiseom, Nicole Kidman je s Keithom Urbanom uspjela zatrudnjeti. U 41. rodila je djevojčicu Sunday Rose. Mjesecima su svi, zbog njezine vitke linije i sumanutog vježbanja, sumnjali da je uopće trudna.

MISTER DILER, MISTER POKOS, MISTER GAY?
Prvo je bio Mister Hrvatske 2008. godine. Onda je “isplivala” njegova prošlost - dilao je, tukao mamu... Onda je “osvojio” Vlatku Pokos. Nakon što su prekinuli, nagađalo se da je gay.

PUŠIO JE SMOTULJAK I PIPAO MUŠKE GUZE
Kevin Spacey prvo je došao na filmski festival u Sarajevo. Bio je pod kontrolom. U Dubrovniku je pušio smotuljak nalik na džoint. Njegov posjet Balkanu završio je na Hvaru “spenkanjem” muškaraca po guzi.

SKANDALI, TRAČEARAJ I GUBICI (3. DIO)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare