To je to što me zanima!

Nives Drpić i Davorka nisu mogle obuzdati bujne grudi

Manekenka Nives i voditeljica Davorka na dodjelu nagrada došle su u dekoltiranim haljinama zbog čega se njihovo bujno poprsje još više isticalo
Vidi originalni članak

U subotu navečer u Bad Hambourugu u Njemačkoj dodijeljene su nagrade 'Večernjakove domovnice'. Na svečanoj ceremoniji okupili su se mnogi poznati sportaši, glumci i mnoge druge osobe iz javnog života. Program dodjele vodili su Mario Valentić (29) i Davorka Tovilo (32). Ona je svoje bujno poprsje istaknula haljinom sa dubokim dekolteom. Davorka je porijeklom iz Splita, ali živi u njemačkoj gdje je odrasla. Proslavila se nakon što je na premijeru filma 'Gospodar prstenova 3' došla odjevena u potpuno prozirnu haljinu. Zbog toga su joj mediji dali nadimak 'Miss transparent'. Starleta je dobila i ulogu u filmu 'Stuff Happens' s Johnom Cusakom, a njena uloga u filmu bila je oralno ga zadovoljiti. na dodjelu je došla i Nives Drpić (28) koja je odjenula crnu haljinu ukrašenu dugim resicama. U kratkoj haljinici, manekenka je otkrila i pogled na svoje noge. Osim Nives i Davorke, koje su se posebno isticale, na u Bad Hambourgu bile su i Lana Jurčević te Vanessa Radman.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • saloma 07.03.2010.

    mislim da bi trebalo počet davati oscare i za takve stvari. sad zamislite dodjelu i kad kažu: a oscar za najbolje popušenog ide....:)

  • karter 07.03.2010.

    Nije li i Aleksandra Radivojević imala isti zadatak u onom ruskom filmu ?

  • brokenbrain 07.03.2010.

    sta je sa dobitnikom?:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare