To je to što me zanima!

Nives Drpić: Najgore su mi noći, trzam se na svaki šum

Dok je Dino u Bruneju, Nives s djecom sama boravi u Zagrebu. Posvetila se njima i svojoj karijeri. Leon je krenuo u školu pa će svi zajedno Dina posjetiti tijekom ljeta
Vidi originalni članak

Nogometaš je nedavno potpisao ugovor s klubom u Bruneju, a ovoga puta njegova obitelj nije otišla s njim. Nives Drpić (30)  odlučila je s Leoneom (7) i Taishom (5) ostati u Zagrebu. Supruga Dina Drpića (31) posjetit će u veljači samo s kćerkom jer je Leon krenuo u školu. Već mu je žao što i on neće moći posjetiti oca. Svi zajedno otići će mu u posjet tijekom ljeta. Nives se s Dinom čuje preko Skypea, a kaže da joj muška prisutnost najviše nedostaje tijekom noći. 

- Trzam se na svaki šum - iskrena je Nives koja se tijekom boravka u Zagrebu posvetila djeci, a odlučila je usredotočiti se i na svoju karijeru. Intenzivno radi na svom brendu 69 Celsius. 

- Potpisala sam ugovor s njemačkim menadžerom i ondje me očekuju neki novi projekti - otkrila je Nives. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Mia-Cucka 24.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Capafiori 23.01.2013.

    "prestrašeno" siroće..... u glavi :(

  • e moj narode... 23.01.2013.

    zabij goool, zabij gool...

Komentiraj...
Vidi sve komentare