To je to što me zanima!

Nives Drpić: Policajac je bio bahat prema mom Dinu

Dino će se čuti s odvjetnicom i vidjeti hoće li tužiti policajca koji ga je priveo, kaže Nives Drpić, koja je prolazila sa sinom Leoneom i čula razgovor
Vidi originalni članak

Kad je policajac zaustavio Dinu, ja sam išla iz dućana i prolazila tamo sa 3-godišnjim sinom Leoneom i Dininom sestrom. Policajac je bio strašno bahat. Možda se pred nama htio praviti važan, kaže Nives Drpić (26). Suprug Dino (27) subotnje je poslijepodne proveo u policijskoj stanici umjesto da sa suigračima putuje u Šibenik na utakmicu. Policija ga je zaustavila blizu njegova doma na zagrebačkom Šestinskom dolu jer je vozio i razgovarao na mobitel. Tvrde da su ga vezali lisicama i uhitili jer ih je vrijeđao i odbijao postupiti po naređenjima.
- Koliko sam shvatila, Dino im je dao vozačku i prometnu, ali policajac ga je tražio osobnu i govorio kako ne zna tko je on. Dino mu je pokušavao objasniti da nema osobnu jer je nedavno izgubio novčanik. Rekao je policajcu da se ne pravi da ne zna tko je on, a policajac je onda postao neugodan. To je bilo stresno za Leonea. Htio je tati, ali nije mogao od policije pa smo otišli - ispričala je Nives. Dodala je da će se Dino čuti s odvjetnicom i vidjeti hoće li tužiti policajca koji ga je priveo. Drpić se nakon svega razbolio i dobio temperaturu.

ZA VRIJEĐANJE POLICIJE KAZNA 1390 KUNA
Dino je uhićen oko 16 sati i prepraćen je prekršajnom sucu. Pustili su ga oko 20.30 sati. Zbog vrijeđanja te remećenja reda i mira platio je kaznu od 1390 kuna. Mamić ga je odveo u Šibenik.


DINO NE MOŽE BEZ SKANDALA, UZOR MU MAMINJO?
Dino Drpić stoički je izdržao kada su ga prije četiri godine navijači uzeli na zub. “Modri” su ispali u Ligu za ostanak, a navijači su glavnim krivcima smatrali Drpića i Darija Zahoru. Cijeli stadion ih je vrijeđao, a naslađivali su se uvredljivim skandiranjem Dininoj supruzi Nives. Drpić je to teško podnosio, u suzama napuštao teren, ali nije napravio nijednu neprimjerenu gestu prema BBB-ima. Torcidi je u Splitu izlazeći s terena pokazao stražnjicu. Zbog toga mu je propao transfer u turski Bešiktaš. Navodno ima problema s dugovima i kamatarima.
- To nije istina, nema nikakvih kockarskih dugova - tvrdi Nives. Dinamov branič sljedbenik je Zdravka Mamića koji je natjeravao Dinamova predsjednika preko ograde, potukao se s pročelnikom Mesićem, vrijeđao novinare, na aerodromu Plesu izveo striptiz...

OSIM NOGOMETAŠA GRIJEŠE I DRUGI HRVATSKI SPORTAŠI
SRNA, OLIĆ I BALABAN IZ ČATEŽA U FONTANU
Prije utakmice s Rusijom u kvalifikacijama za Euro Srna, Olić i Balaban, otišli su u narodnjački klub. Izbačeni su nakratko iz reprezentacije i novčano kažnjeni.

NAKON TRENINGA OPUŠTAJU IH CAJKE
Mandžukićeva sestra je rodila, a on i Filip Lončarić su slavili s pivom u ruci. Mandžukić je nedavno bio s Tadićem na cajkama.

MILIJUNI OSTAVLJENI U KOCKARNICAMA
Jo Šimunić navodno ne može bez kockanja. I braći Kovaču hazard navodno nije mrzak.

RATKO RUDIĆ IZBACIO DOBUDA I KUNCA
Uoči zadnje utakmice Svjetske lige u Španjolskoj Aljoša Kunac i Nikša Dobud ostali su u kafiću do dva sata. Ulovio ih je izbornik Rudić i na šest mjeseci suspendirao.

UVRIJEĐENI CIBONAŠ MARKOTA PROPUSTIO AUTOBUS
Damira Markotu ove je sezone trener Velimir Perasović potjerao s treninga, a drugi dan se nije pojavio i otišao na turnir u Rusiju.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • smuc 21.10.2008.

    Eto do kud smo došli, gurač lopte i jedna (nesmem reči kaj, obrisat će me) uredno vrijeđaju policiju jer im se može.PRESTRAŠNO ma nikad ništ od nas.

  • vizijaslobode1941 21.10.2008.

    može jedno pitanje dali je bijo u policiskoj stanici ili policiskoj postaji

  • thelma 20.10.2008.

    t-rex, policija me zaustavila bar 25 puta u životu i nikad, baš nikad me nisu tražili još i osobnu. niti sam ikad doživjela da su tražili osobnu od nekog drugog s kim sam se vozila. to da je drpić kreten uopće nije upitno, ali u ovoj državi je policija ipak malo veći problem. a policija je neučinkovita kad treba, a u zadnje vrijeme izrazito represivna prema građanima. znam da prometni pilicajci ne trebaju skupljati okolo pištolje, ali mislim da ima i boljih mjesta za njih da stoje od šestinskog dola ili vijenca (btw, znaš ti uopće kakva je to zabit???) - na primjer, neka od crnih točaka na kojima se stalno događaju nesreće. a murju nećeš vidjeti tamo, već ondje gdje im je sigurna lova

Komentiraj...
Vidi sve komentare