To je to što me zanima!

Nives Drpić: Uspio si tek kad V. Rudan o tebi napiše post...

Suprugu nogometaša Dina Drpića oduševio je post Vedrane Rudan u kojem je poručila da je ona mlada, hrabra, vrijedna, uspješna i pametna žena koju poštuje
Vidi originalni članak

Nakon gostovanja Nives Celzijus Drpić u emisiji 'Nedjeljom u 2' Aleksandra Stankovića, Vedrana Rudan o njoj je na svom blogu napisala post pod nazivom 'Vještica Nives'. 

- Nikad nisam upoznala gospođu Nives Celzijus. Žao mi je zbog toga. Prema toj gospođi gajim iskreno poštovanje. Mlada, hrabra, vrijedna, uspješna, pametna… I još uvijek je u Hrvatskoj nisu kamenovali. Osim verbalno. To zato jer je Hrvatska uljuđena, civilizirana, europska zemlja. Da nije, Nives Celzijus bi sigurno obrijali glavu, iskopali rupu u zemlji, uvalili ju u nju do vrata, a onda gledali kako joj galebovi na smetlištu kopaju oči a divlji psi grizu lubanju - napisala je spisateljica što je oduševilo suprugu nogometaša Dina Drpića.

Nives, kojoj je nedavno nakon pet godina borbe uručen Kiklop za njezinu knjigu 'Gola istina' koja je bila najprodavaniji roman godine, komentirala je da je čovjek uspio tek kada Vedrana Rudan napiše post o njemu. 

- U posljednjih pola sata dobila sam nekih 200-tinjak poruka. Je*** Kiklop. To je najbolji pokazatelj kako ta nagrada u očima hrvatskih građana nema baš nikakav značaj. Uspio si tek kad Vedrana Rudan napiše post o tebi - napisala je Nives koja se uskoro sprema izdati svoj drugi roman 'Gola istina 2'. 

Ovdje u cijelosti pročitajte post Vedrane Rudan

Idi na 24sata

Komentari 87

  • 13.01.2014.

    Ma dajte, molim vas.

  • SWEET CHILD 08.01.2014.

    Našle se dvi iste, da se fale,...da se sretnu na ulici najvjerojatnije bi se počupale...!

  • PRCO 08.01.2014.

    na ovo ne vrijedi trositi misli

Komentiraj...
Vidi sve komentare