To je to što me zanima!

Nives i Dino na dresu htjeli broj 69, šefovi mu dali 11

Nives Celzijus i Dino Drpić u Karlsruheu traže stan jer u hotelu ne može peći mužu omiljene mu palačinke. Pravi je majstor za zamijesiti tijesto...
Vidi originalni članak

Oni su jako zaljubljeni. Između njih više nema nikakvih trzavica. Dino (27) je obožava i iznimno je ponosan na suprugu. Jako je pažljiv otac, obožava Leonea (3) i Taishu (1,5), ispričala je dizajnerica Nataša Kos. Najbolja prijateljica Nives Drpić (27) prije samo nekoliko mjeseci molila se u Međugorju za Drpićeve, a sada ih hvali na sav glas.
- Dino je inzistirao da Nives bude stalno uz njega, dok on potpisuje ugovore u njemačkom Karlsruheu. Zasad žive po hotelima, ali traže stan - kaže Nataša. Sretna je zbog svoje prijateljice, kojoj pažljivi muž svakodnevno nosi cvijeće i kupuje torbice. Playboyeva zečica uzvraća mu najdražim palačinkama. Pravi je majstor za zamijesiti idealno tijesto. Za ručak mu kuha tikvice i meso. Ne samo da je vrsna kuharica, već je i pravi marketinški stručnjak. Savjetovala je Dinu da na dresu nosi broj 69. Klub je prepoznao dobru reklamu, jer taj broj aludira na seks, ali Drpići nisu imali sreće. Šefovi su mu dali broj 11. Utakmicu s HSV-om Nives je pratila iz VIP lože.
“Nives je namazala usne melemom i rekla: 'Sad su za ljubljenje!’. Spustila se do svlačionice i nagradila Dinu strastvenim poljupcem. Tko zna što je bilo poslije”, piše njemački Bild.

PETRIĆ: OČEKIVAO SAM DA ĆE I NIVES ZAIGRATI...
Svi tamo pišu o njima. Osobito o Nives, koja je popularnija od Dina. U njihovu klupskom glasniku izašla je njezina, a ne Dinova, fotka sa šalom kluba oko vrata. Očekivao sam da će i istrčati protiv nas, da ću se morati boriti s dvoje Drpića, našalio se Mladen Petrić.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ledena 666 10.02.2009.

    ona bar dobro izgleda i da ništa ne znamo o njoj to je već veliki uspjeh, ali on?

  • blackwolf 10.02.2009.

    kad skuže ko je dino drpić a i njegova Nives budu vidli kaj su u stvari kupili...baš tak nek se papak pokaže u nogometu, u stvari radi tog je i tam koga boli neka stvar za njega i nives i kak se oni kerebeće, i onak nives poznaje svako ko je imao ili ima deblji đep...vuk dlaku mijenja ali čud nikad...i nemojte se baviti budalama nego situacijom kod nas i ljudima koji su je zakuhali odnosno onom bandom koja se valja i deblja po Pantovčaku ili Markovom trgu...pustite budale Njemcima kad su si ih uzeli nek ih i imaju

  • Tinami 10.02.2009.

    Jbg, kaj je - je....Nives zna znanje. Moram to priznati, iako mi ide na qrac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare