To je to što me zanima!

Nives i Ivanišević: Prva bračna fotografija kao božićna čestitka

Glasine o njihovoj ljubavnoj vezi započele su kad se Nives krajem prošle godine pohvalila zajedničkom fotografijom iz Dohe na kojoj se naziralo Ivaniševićevo lice
Vidi originalni članak


Ako te pitaju moja ljubavi, je l' nam lipo reci - je, imamo na svitu sve - stoji u opisu fotografije kojom je radijska voditeljica Nives ex Čanović (35) svojim pratiteljima na društvenoj mreži čestitala Božić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječ je o fotki na kojoj pozira sa svojim novopečenim suprugom, bivšim tenisačem Goranom Ivaniševićem (46), a prema odjeći zgodnog para moglo bi se zaključiti da je ista nastala na njihovu vjenčanju.

GOSPOĐA Uzela je suprugovo prezime: Nives je postala Ivanišević

Podsjetimo, Nives i Goran svadbu su organizirali u tajnosti, a proslavili su samo s najbližom obitelji i prijateljima u zagrebačkom restoranu, a Zagrepčanka je uzela suprugovo prezime.

Ivanišević je svoju odabranicu zaprosio još ljetos, a svi su primijetili da radijska voditeljica nosi zaručnički prsten. Medeni mjesec par će vjerojatno provesti u Melbourneu jer Gorana čekaju obveze u Australiji.

NIJE LOŠE Danijela, Vanja, Tatjana, Nives: Sve ljubavi Gorana Ivaniševića

Inače, glasine o njihovoj ljubavnoj vezi započele su kad se Nives krajem prošle godine pohvalila zajedničkom fotografijom iz Dohe na kojoj se naziralo Ivaniševićevo lice.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • najindustrijalizovanija 25.12.2017.

    Ma Goran - legenda !!!!!

  • 25.12.2017.

    Prekrasna slika oca i kćerke😀😀

  • Luj16 25.12.2017.

    Brak će trajati cca 7 mjeseci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare