Obavijesti

Show

Komentari 76

Danijela, Vanja, Tatjana, Nives: Sve ljubavi Gorana Ivaniševića

Danijela, Vanja, Tatjana, Nives: Sve ljubavi Gorana Ivaniševića
1

Ivanišević je Nives zaprosio još ljetos, a svi su primijetili da radijska voditeljica nosi zaručnički prsten. Medeni mjesec par će vjerojatno provesti u Melbourneu

VIDEO

Goran Ivanišević (46) krajem prošlog tjedna po drugi je put izgovorio 'da' pred matičarem u Zagrebu gdje je u tajnosti oženio svoju odabranicu, radijsku voditeljicu Nives Čanović (35).

POGLEDJATE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:24

Bivšem tenisaču i radijskoj voditeljici su na društvenim mrežama ulazak u bračnu luku čestitali kolege s Narodnog radija.

Ivanišević je Nives zaprosio još ljetos, a svi su primijetili da radijska voditeljica nosi zaručnički prsten. Medeni mjesec par će vjerojatno provesti u Melbourneu jer Gorana čekaju obveze u Australiji. Par se, navodno, nedavno uselio u stan u Ban centru u središtu Zagreba. 

Tajno vjenčanje u Zagrebu: Ivanišević oženio svoju Nives
Tajno vjenčanje u Zagrebu: Ivanišević oženio svoju Nives

Glasine o njihovoj ljubavnoj vezi započele su kad se Nives krajem prošle godine pohvalila zajedničkom fotografijom iz Dohe na kojoj se naziralo Ivaniševićevo lice.

Kraljica Hrvatske zbog njega se odrekla karijere

Bivši sportaš s wimbledonskim trofejom na početku profesionalne karijere ponosno je ljubio Kraljicu svijeta 1991. godine Danijelu Mihalić (49). Prišao joj je u frizerskom salonu dok je ona sjedila pred ogledalom s uvijačima u kosi i pozvao u noćni provod.

- Pozvao me u Saloon, no nisam željela ići. Ponudio mi je karte za meč s Beckerom, no i to sam odbila. Rekla sam mu da putujem u München i, ako me želi vidjeti, neka dođe ondje - ispričala je prva Ivaniševićeva zaručnica. Tenisač ju je izveo u romantičnu šetnju njemačkim gradom, kako mu je i predložila, no vezu su tajili godinu i pol jer je Danijela bila u sedmogodišnjoj vezi.

- Nije nam bilo nimalo lako. Došla je k meni u Split i neko je vrijeme, kako volim reći, ‘igrala za dva kluba’ bez ispisnice iz prvog. A mene je nešto vuklo njoj i nisam htio odustati - prisjetio se Ivanišević.

Danijela je tvrdila da se zbog Gorana odrekla glumačke karijere te se s njim preselila u Monte Carlo. Goranove sportske obaveze ipak su ih udaljile i vezu su prekinuli. Nekoliko godina kasnije tenisač je na naslovnici časopisa prvi puta vidio buduću suprugu.

Trzavice u braku s Tatjanom

Tatjanu Dragović (39) upoznao je dok je manekenka žarila i palila modnim pistama. Pronašao ju je u New Yorku i pozvao na večeru. Ubrzo su se zaljubili. Ivanišević je Dragović zaprosio uoči dočeka 1999. u Dubaiju, ali tijekom turnira u Wimbledonu 2001. Tatjana nije s tribine bodrila svojeg zaručnika.

5
| Foto: Jurica Galoic/PIXSELL, ilustracija

Najvažniju titulu u karijeri Goran je u Londonu slavio s Monikom Jakišić, tadašnjom Miss dijaspore. Na splitskoj rivi Tatjana ga je ipak dočekala i tada su prvi put prebrodili krizu. Tri godine kasnije dobili su kćer Amber Mariju, a 2007. rodio im se sin Emanuel.

'Izlet' s Vanjom Halilović

Na Valentinovo 2008. Gorana su novinari uhvatili u ljubavnom susretu s tadašnjom voditeljicom RTL-a Vanjom Halilović (33), zbog čega ga je Tatjana izbacila iz zajedničkog stana u Dalmatinskoj. Pomirili su se nakon nekoliko tjedana, kad joj se javno ispričao i vjenčali 2009. u kalifornijskom San Pedru. Ivaniševićevi roditelji na svadbu nisu došli.

9
| Foto: Insagram/screenshot

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao