To je to što me zanima!

Nives i sestra na godišnjem su odmoru podignule Celzijuse...

Koja je bijela, a koja crna?, pitali su se fanovi kada, zbog njihove sličnosti, nisu prepoznali Nives koju na Instagramu trenutno prati više od 250 tisuća ljudi.
Vidi originalni članak

Glumica i pjevačica Nives Celzijus (36) je trenutačno na godišnjem odmoru u Glyfadu pokraj Atene, a s njom je i njezina mlađa sestra Matea. Nives se često hvali fotografijama s plaže i izlazaka sa sestrom, a sada je u prvi plan stavila njihove stražnjice na račun kojih su vrlo brzo stigli razni komentari.

- Ti si majka dvoje djece, kako te nije sram - glasio je jedan komentar na koji je glumica imala spreman odgovor.

- Evo sramim se. Ti si dijete pa možeš opalit dupe na profilnu, a majkama je zabranjeno kupanje u badiću? - odbrusila je Celzijus, dok su drugi komentari bili puni riječi hvale za obline dviju sestara.

- Guze su odlične vi pričajte što hoćete, Nives samo ti raspali ljudi su ljubomorni na tvoje tijelo, guze su cista petica - pohvalio ju je jedan od mnogobrojnih obožavatelja na Instagramu. Preplanule seke uskladile su se kao 'Jing i jang' noseći crno-bijele badiće. 

- Koja je bijela, a koja crna? - pitali su se fanovi kada, zbog njihove sličnosti, nisu prepoznali Nives. Glumicu na Instagramu trenutno prati više od 250 tisuća ljudi. 

VIDI OVO: Najemotivnije obiteljske slike naših nogometaša.

VIDI OVO: Kim se slikala na krevetu i postala viralni vic.

 

Idi na 24sata

Komentari 162

  • 14.08.2018.

    Prestrašno,nema se s čim hvaliti nego sa guzicom i sisama

  • makisa 09.08.2018.

    Bože ova levo u belom kupaćem da prostite izgleda kao omanja krava

  • bikerpula 09.08.2018.

    zašto ste mi izbrisali komentar a samo sam spomenuo orošavanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare