To je to što me zanima!

Nives Ivanišević ima novi imidž

Nives i Goran vjenčali su se u prosincu 2017. godine u jednom zagrebačkom restoranu u intimnom krugu obitelji i najbližih prijatelja, a sin Oliver na svijet je stigao 2018. godine
Vidi originalni članak

Supruga proslavljenog splitskog tenisača Gorana Ivaniševića (48), Nives Ivanišević (38) na društvenim mrežama pohvalila se novom frizurom. Na red su došle šiške koje su, sudeći po komentarima, oduševile brojne pratitelje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sretna i sjajna - napisala je voditeljica uz fotografiju na kojoj ponosno pokazuje novu frizuru. Nives na svom Instagram profilu rijetko dijeli fotografije iz privatnog života pa svaka nova objava razveseli brojne pratitelje. 

- Izgledaš predivno. Žena, majka, kraljica. Čuvaj ovu svoju malu obitelj jer je to najveće bogatstvo - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

ČESTITALA SINU ROĐENDAN Nives Ivanišević: 'Iza mene je najgori period u mom životu'

Nives i Goran vjenčali su se u prosincu 2017. godine u jednom zagrebačkom restoranu u intimnom krugu obitelji i najbližih prijatelja, a sin Oliver na svijet je stigao 2018. godine. Obitelj Ivanišević inače ne iznosi u javnost mnogo o privatnom životu. Nives tako uvijek na fotografijama sa sinom njegovo lice prekrije emotikonom. 

Zagrebačkoj voditeljici Oliver je prvo dijete s teniskom legendom, a dječak je ime dobio po pokojnom pjevaču Oliveru Dragojeviću. Njezin suprug već ima kći Amber (15) i sina Emanuela (10) iz braka s bivšom manekenkom Tatjanom Dragović (40). 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • njonjoooo 16.01.2022.

    E Gorane sta je tebi ovo trebalo

  • 13.10.2020.

    Ja sam nju imala priliku vidjeti u jednom hotelu na jadranu bila je bez gorana ..,izuzetno uobrazena zenska,..i dosta gleda ljude sa visoka.

  • jamesbond7777 13.10.2020.

    Oboje nebitni u mojem zivotu?!!!!!?!? 3663

Komentiraj...
Vidi sve komentare