To je to što me zanima!

Nives Ivanišević je pozirala sa sinom: Igrom protiv crnih misli

Obitelj Ivanišević rijetko govori o svom privatnom životu, a Goran i Nives ne objavljuju često fotografije sa sinčićem Oliverom. Gospođa Ivanišević sada je napravila iznimku i pokazala kako uživaju u toplini doma
Vidi originalni članak

Supruga proslavljenog splitskog tenisača Gorana Ivaniševića (48), Nives Ivanišević (38), sa svojim sinom Oliverom odmara u kućnoj atmosferi u vrijeme kada većina ljudi provodi vrijeme kod kuće. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako na svom profilu fotografije s malenim Oliverom ne objavljuje često, u ovom 'sivilu' htjela je raznježiti srca svojih pratitelja.

- Igrom protiv crnih misli. Šaljemo svima puno pozitive - napisala je uz fotografiju, gdje se igraju u udobnosti doma, a Nives ne skida osmijeh s lica. 

Njezini pratitelji komentirali su fotografiju, poručujući joj neka čuva svoje voljene.

VESELJE KOD IVANIŠEVIĆA Oli nasmijao mamu Nives: Evo kako sin sjedi s 1,5 godinom...

Nives i Goran vjenčali su se u prosincu 2017. godine u jednom zagrebačkom restoranu u intimnom krugu obitelji i najbližih prijatelja, a Oliver je na svijet stigao 2018. godine. Obitelj Ivanišević inače ne iznosi u javnost mnogo o privatnom životu. Nives tako uvijek na fotografijama sa sinom njegovo lice prekrije emotikonom. 

Ponosna mama ranije je izjavila kako je s Goranom dogovorila ime čim je saznala da čekaju dječaka. Htjela je da se zove Oliver, a onda je preminuo pjevač Oliver Dragojević pa su ime dali i, kako kažu, pomalo njemu u čast. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 16.03.2020.

    Jel to ona misli da je drugačija od ostalih majki?

  • bree77 16.03.2020.

    I što točno s ovom vijesti?? Po čemu je aktualna?

Komentiraj...
Vidi sve komentare