To je to što me zanima!

Nives Ivanišević objavila video: Pokazala kako joj stoji bikini...

Objavila je fotografiju s pješčane plaže te kratki video u kojem do izražaja dolazi njezino isklesano tijelo, i to u jednodijelnom kupaćem kostimu. Ne zna se prave li joj društvo suprug Goran i sin Oliver
Vidi originalni članak

Supruga proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića (48) i radijska voditeljica Nives Ivanišević (37) sa svojim je pratiteljima na društvenim mrežama podijelila kako trenutno boravi na nama udaljenoj i toploj destinaciji, ali lokaciju zasad nije otkrila.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Tako sretna. Uvijek radite nešto svoje. Ako imate vremena fokusirati se na ono što drugi rade, ne trudite se dovoljno - napisala je Nives kratko uz objavljeni video na Instagramu. 

Objavila je fotografiju s pješčane plaže te kratki video u kojem do izražaja dolazi njezino isklesano tijelo, i to u jednodijelnom kupaćem kostimu. Baš kao što zasad nije otkrila ime lokacije na kojoj se nalazi, nije poznato prave li joj društvo suprug Goran i sin Oliver, od kojeg se inače odvaja u rijetkim trenucima.

UŽIVA NA ODMORU Nives Ivanišević pokazala duge noge: 'Blago Goranu s tobom...'

Zagrebačkoj voditeljici Oliver je prvo dijete s teniskom legendom, a dječak je ime dobio po pokojnom pjevaču Oliveru Dragojeviću, glazbenoj legendi čije stihove Nives i inače rado dijeli na društvenim mrežama.

Njezin suprug već ima kći Amber (15) i sina Emanuela (10) iz braka s bivšom manekenkom Tatjanom Dragović (40). U prosincu prošle godine Nives i Goran su se u tajnosti vjenčali, a ceremonija je bila u Zagrebu. Ubrzo nakon toga objavili su da čekaju prinovu, a Nives nikada nije skrivala da ima želju jednog dana postati majka. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • fafarikula021 09.12.2019.

    Kune joj nebi uzeo..

  • fafarikula021 09.12.2019.

    A sto goranu fali?

  • slavuj82 09.12.2019.

    Bila mi je simpa dok se nije sa Goranom spetljala,, svaka joj čast na želucu

Komentiraj...
Vidi sve komentare