To je to što me zanima!

Nives Ivanišević pokazala figuru u haljini s dubokim prorezom: 'Goran je ubrao najbolju ružicu'

Glumica i voditeljica osvojila je srce našeg tenisača, a obožavatelji redovito hvale njen izgled, govoreći kako je vrijeme za nju stalo
Vidi originalni članak

Glumica i voditeljica Nives Ivanišević (41), supruga našeg bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića (52), kako joj vole komentirati na društvenim mrežama, ne stari. To je pokazala i na fotografijama koje je podijelila na svom Instagram profilu, gdje je pozirala u crnoj haljini s zanimljivim prorezima. U komentarima su pohvalili njen izgled, a bilo je i onih kreativnih.

 - Goran je sretan, ubrao je najbolju ružicu, nek' te dobri Bog čuva, izgledaš senzacionalno - pisali su joj. 

ZAGRLJENI I SRETNI Nives i Goran Ivanišević novim videom raznježili fanove: 'Tako je divno vidjeti vas zaljubljene'

Inače, Nives rado dijeli fotografije na kojima uživa sa obitelji, a obožavatelji su uvijek oduševljeni njenim mladolikim izgledom, posebno jer je najčešće u prirodnom izdanju, s minimalnom šminkom.

Hvale i njene modne kombinacije koje su uvijek u trendu. Tako se odlučila i ovom prigodom, uz jednostavne cipele i frizuru. 

Nives se proslavila ulogama u domaćim TV sapunicama 'Dolina sunca' i 'Sve će biti dobro', a karijeru je nastavila u nizu TV emisija koje je vodila, od Antene Zagreb, do Narodnog radija.

Vezu s Goranom drži podalje od javnosti, dijeleći samo odabrane trenutke, a s tenisačem se vjenčala 2017. godine, nakon samo godinu dana veze. Vjenčanje su organizirali u tajnosti, a godinu dana kasnije su dobili i sina Olivera (5). 

MLAĐE JE SLAĐE Srpski glumac Lazar Ristovski ljubi 39 godina mlađu kolegicu: 'Istina je, uživamo u ljubavi'

Goran je prije nje bio u braku s bivšom manekenkom Tatjanom Dragović, s kojom ima dvoje djece - Amber Mariju i Emanuela.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 14.10.2023.

    Pa Goran je doma možda dva mjeseca godišnje. Ostalo se s Noletom druži.

  • Saladin 14.10.2023.

    i ovo je članak, pa ti si lud stari

  • japanokinezjapano 14.10.2023.

    Sve je kod nje lijepo ali joj je najljepša čeljust, tako je originalno velika da je ni amater ne bi promašio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare