To je to što me zanima!

Nives je više kućni tip: Izlazim van navečer samo kad mi plate

Majka dvoje djece za tportal je izjavila da nije zadovoljna svojom figurom jer uvijek misli da može i mora puno bolje. Ponudili su joj da piše dnevnik iz Bruneja
Vidi originalni članak

Supruga nogometaša Dina Drpića (31) nedavno je izdala kolekciju odjeće pod nazivom 69. U intervjuu za tportal Nives Celzijus Drpić (30) otkrila je da je riječ o haljinama te muškim i ženskim majicama dok će se u ponudi uskoro naći i rublje. Dodala je da ju je zasad moguće kupiti isključivo u Srbiji dok će se uskoro naći i u nekim hrvatskim, grčkim i njemačkim dućanima, a moguće ju je i naručiti putem interneta.

Na pitanje zašto ju se ne može vidjeti u noćnim izlascima, komentirala je da nikad nije puno izlazila.

- Ja sam više kućni tip. Izlazim samo kada mi plate - kroz smijeh je rekla majka dvoje djece.

Dodala je da su suprug Dino i ona u super odnosima i zaključila da su 'slobodni' samo na Facebooku. Dino je nedavno potpisao ugovor s nogometnim klubom u Bruneiju, državici na otoku Borneu u jugoistočnoj Aziji u kojoj je ženama zabranjeno razodijevanje.

- Imam ponudu da pišem dnevnik iz Bruneija, nešto o svojim susretima s jednom potpuno novom kulturom i tome kako se jedna žena nogometaša snalazi u takvim, posve drukčijim uvjetima. Moglo bih biti zanimljivo, vidjet ćemo - pohvalila se.

Na pitanje je li zadovoljna svojom figurom, Nives je komentirala kako  nikada nije zadovoljna.

- Nisam. Nikad nisam zadovoljna, to je jedna od mojih mana. Uvijek mislim da mogu i moram puno bolje, ali opet, dobro je dati do znanja da nisam još za penziju - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • zng108 26.01.2013.

    cjena s pdv ili bez,dali se moze dogovoriti na sat

  • coco-paris 24.01.2013.

    pisati dnevnik,ma to je za nju samo sitnica-vec je napisala knjigu-genijalka,kucni tip-nema sta

  • stipe_mali 24.01.2013.

    odlično nives..ti si prava kućanica...sve mlade mame se trebaju ugledati na tebe....super si...

Komentiraj...
Vidi sve komentare