To je to što me zanima!

Nives: 'Kakav sladoled, daj mi ajvar! Nisam trudna, majke mi'

Atraktivna pjevačica i spisateljica pozirala je s gotovo praznom teglicom ajvara koju je ipak zasjenilo njezino bujno poprsje u crvenom topiću
Vidi originalni članak

Nives Celzijus (35) velika je ljubiteljica ajvara pa je svoju ljubav odlučila podijeliti s pratiteljima na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ma samo ću jednu malu žličicu i ode cijela teglica. Kakav sladoled, daj mi ajvar . Nisam trudna, majke mi - napisala je u opisu fotografije koju je objavila na svojem Instagram profilu.

Na 'fotki' pjevačica i spisateljica pozira s gotovo praznom teglicom ajvara, a na istoj dominira njezin bujni dekolte. Ako je suditi prema komentarima, kombinacija Nivesinih grudi i ajvara za mnoge je idealna kombinacija.

inače, Nives se nedavno priključila 'ratu' između Lidije Bačić (31) i Brune Šimleše (37) koji je počeo Šimlešinom kolumnom u kojoj je komentirao Lidijino 'naslikavanje' po plaži. U priču se ubacio i Boris Rogoznica koji je objavom na Facebooku osudio i Nives Celzijus, a nju i Lidiju nazvao je, između ostalog, 'potrošnim sredstvom'. Nives je na društvenoj mreži objavila poruku svoje kćeri Taishe koja je mamu tješila nakon Borisove objave.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 20

  • frenky___ 23.07.2017.

    Ja bi ju prasnul. Predobra jeeee

  • 22.07.2017.

    ...Što reći osim: "Žena Majka Kraljica...Prirodna i prezgodna... 😘

  • 22.07.2017.

    Odlična u svakom pogledu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare