To je to što me zanima!

Nives opet 'provocira' fanove: 'Topić mi se smanjio u pranju'

'Mačka', 'Ljepotice', 'Bomba', 'Sva si prirodna', pisali su fanovi, a jedan korisnik joj je poručio: 'Nije se topić smanjio, samo ga treba namjestiti'
Vidi originalni članak

Nives Celzijus (37) nema problema s objavljivanjem golišavih fotografija na društvenim mrežama. Pjevačica trenutačno ljetuje u unutrašnjosti Istre, gdje ju je ugostila najstrastvenija navijačica Ivana Knöll (26). Vrijeme provode pozirajući, a Nives je fanove 'počastila' novom provokativnom fotkom.

- Buđenje... I da, čini se da mi se topić smanjio u pranju - napisala je Nives pozirajući u zelenom badiću. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Fotografija je u samo dva sata prikupila preko 7.000 lajkova, a nije nedostajalo ni komentara oduševljenih obožavatelja.

'Mačka', 'Ljepotice', 'Bomba', 'Sva si prirodna', pisali su fanovi, a jedan korisnik joj je poručio: 'Nije se topić smanjio, samo ga treba namjestiti'.

Nives i Ivana upoznale su na jednom snimanju i od tada su nerazdvojne.

- Bila je to ljubav na prvi pogled, odmah smo ‘kliknule’, jednostavno volimo provoditi vrijeme zajedno - rekle su nam ranije.

Sudeći po objavama na društvenim mrežama, vrijeme provode i više nego kvalitetno. Prijateljice se non-stop 'brčkaju' u bazenu, gdje su jedna drugu hranile grožđem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, ono što je najviše privuklo pozornost su fotografije na kojima poziraju u istim kupaćim kostimima.

 PRAVA NOĆNA MORA: Nitko ne želi biti u vezi s ovim horoskopskim znakom

Idi na 24sata

Komentari 132

  • kajzer/soze/80🇷🇸 20.08.2019.

    Meni je neko vreme bila sexy i sve oko nje,ali toliko je to naporno forsirati da mi je prilično više iritantno,a opet kad zamislim nije joj lako,svaki novi dan je starija,a od toga u velikoj meri zavisi njena finansijska situacija,tako da mora biti sve radikalnija🤣🤣

  • _Varešak_ 20.08.2019.

    Ona više ni osnovce ne može isprovocirati.

  • ulbo 19.08.2019.

    Lako se može pročitati i u ovim komentarima koliko ima "fanova" i "obožavatelja"! Koga to danas više zanima. Danas klinci od 10 g. bez problema gledaju porniće na internetu, a ovo bi ih trebalo "raspametiti" ili što već. Smiješno ... ili žalosno ... Ne znam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare