To je to što me zanima!

Nives opet provocira: 'Tvoje su grudi veće od moje budućnosti'

Celzijus se nedavno pohvalila fotografijom u kockastom kupaćem kostimu kojeg je prošetala za Dan državnosti, a čija je dizajnerica njezina prijateljica, navijačica Ivana Knoll
Vidi originalni članak

Pjevačica, glumica i spisateljica Nives Celzijus (37) svoje pratitelje svakodnevno časti provokativnim fotografijama. Ovaj put, prije odlaska na spavanje na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj u prvi plan stavlja svoje bujno poprsje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Shvatila sam da uvijek promašim one najuzbudljivije fotografije jer uživam u trenutku. I onda dođem doma i 'opalim' fotografiju iz krevetu, pred spavanje jer tada zapravo jedino i imam vremena. Ljudi bi rekli da nemam život van kreveta, ali fakat imam, kunem se - napisala je Nives u opisu fotografije koja je u manje od sat vremena 'skupila' više od deset tisuća lajkova.

I dok jedni smatraju kako Nives nikada nije izgledala bolje, drugi komentiraju kako je njezino ponašanje vulgarno.

- Tvoje grudi su veće od moje budućnosti. Ovo je majka dvoje djece. Degutantno i neprimjereno - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Celzijus se nedavno pohvalila fotografijom u kockastom kupaćem kostimu kojeg je prošetala za Dan državnosti, a čija je dizajnerica Ivana Knoll

Čim je kockasti jednodijelni kostim došao Nives na adresu, pjevačica ga je morala isprobati. Kad je vidjela da je pogodila pravu veličinu odmah je nabacila fotografije i jednom se pohvalila svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

- Oduvijek sam htjela jedan baš ovakav, u najdražim mi bojama i onda mi je Ivana Knoll pročitala misli i evo ga, tu je i mislim da će se tu zadržati dobar dio ljeta - komentirala je Celzijus. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 11.07.2019.

    Žena nije glupa,zna se unovcit, budimo realni. Za razliku od one tuke delux Lidije Bačić čak mi ne smetaju njene slike radi dvi daske više šta od nje nosi u glavi.

  • charles_bronson 11.07.2019.

    Mislim da je već pomalo boli glava dok smišlja kako da se izvije, što da gurne u prvi plan, a treba jednostavno osloboditi i pokazati cike i to je to. Jednostavno!

  • tuliluli 10.07.2019.

    E moja Nives. Otkrit ću ti jednu tajnu. Meni nikada neće toliko stajat koliko tvoje sise mogu visit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare