To je to što me zanima!

Nives: Pjevam o paklu, ali sam ja zapravo jako dobra djevojka

Celzijus kaže kako je sigurno čeka mjesto u raju. Pjevačica vjeruje da ima novi hit. Nakon uspjeha 'Karanfila' fanovi su joj nosili to cvijeće, pa joj sad nedostaje vaza
Vidi originalni članak

Iako joj se nova pjesma zove 'Inferno', Nives Celzijus (32) kaže kako je sigurno čeka mjesto u raju. Pjevačica i spisateljica vjeruje da ima novi hit. Nakon uspjeha 'Karanfila' fanovi su joj nosili to cvijeće pa joj sad, kaže Nives, nedostaje vaza.

Pjesmu 'Inferno' skladala je sama, uz malu pomoć tekstopisca Faye. Nives je uspjeh 'Karanfila' potaknuo da se potpuno posveti glazbi. Trenutno radi na novom albumu, a priprema i baladu za koju kaže da će biti prava ženska pjesma. Paklene situacije u životu inspirirale su je da napiše 'Inferno'.

- Nekad mi se dogodi da mi prvo padne na pamet neka rečenica, a onda na temelju toga napravim cijelu priču. Tako je bilo i ovaj put. Bilo je u mom životu dosta paklenih situacija, ali više su mene vodili kroz njih. Zato sam odlučila da ću napisati pjesmu u kojoj ću ja nekog odvesti u pakao - kaže Nives.

Celzijus je završila i četiri razreda glazbene škole u kojoj je svirala obou. 

Idi na 24sata

Komentari 94

  • Ana Vlainić 01.11.2014.

    djevojka?! ma nevina djevojčica-djecu ima po Duhu Svetom....omg

  • greeneyemonster 30.10.2014.

    neš ti velikog pjevačkog talenta.ali to je je ima smisla za biznis

  • Galeb i ja 25.10.2014.

    Da nisi dobra cisto sumnjam.jer da si dobra sigurno se nebi skidala skoro do gola.

Komentiraj...
Vidi sve komentare