To je to što me zanima!

Nives podijelila fotku sa slavlja: 'Treba mi inhalacija, ti si hit...'

Samu čestitku Celzijus je zasjenila fotografijom gdje pozira u haljini na dočeku Nove godine te pokazuje dekolte koji joj je dopirao do pupuka. Njezini pratitelji pohvalili su joj izgled
Vidi originalni članak

Pjevačica Nives Celzijus (37) Novu je godinu provela u društvu prijateljice Ivane Knoll (26), a zajedno s njima partijali su i Neven CiganovićBorna Kotromanić i dizajner Ivica Skoko. Sada se na društvenim mrežama obratila svojim pratiteljima i čestitala im Novu godinu.

- Sretno - napisala je kratko u opis fotografije koju je objavila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, samu čestitku Celzijus je zasjenila upravo fotografijom gdje pozira u haljini na dočeku Nove godine te pokazuje dekolte koji joj je dopirao do pupuka. Njezini pratitelji pohvalili su njezin izgled, a neki su je pokušavali impresionirati humorom.

'Kuku lele, ole ole, više Vitamina Dekolte i svima će u 2020 bit bolje', "Otvorila si Kiklopu još dva oka na glavi', 'Ajkula drakula' - bili su neki od duhovitih pokušaja. 

'Ti si hit', 'Kakve dude imaš', 'Inhalacija' - još su neki od komentara, a drugi su joj obožavatelji zaželjeli sretnu i uspješnu Novu godinu.

VIDEO: IZAZOVNO PLESALA Izvijala se: Nives s dekolteom do pupka dočekala Novu 2020.

Za prilike slavlja Nives obično odabire izazovniju odjeću. Tako je nedavno za proslavu svog rođendana odjenula kratku srebrnu haljinu sa šljokicama. 

Na račun svog izgleda Celzijus često dobiva brojne komentare, kako pozitivne, tako i negativne. Inače  često objavljuje fotografije s dekolteom u prvom planu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Vatreni84 04.01.2020.

    Polizao bi je ko penzioner poklopac od jogurta

  • Harvey (W)Einstein 03.01.2020.

    u masti se pece kobaja...

  • 03.01.2020.

    Kad ste zadnji put stavili neku normalnu ženu koja nije gola ili ima dekolte do poda nađite više zanimljive vijesti nešto pametno svaki dan vam je lakrdija što stavljate a di da pričam o pravopisu i gramatici .... isto tako netočne vijesti stavljate šta stignete po svemu sudeći danas svatko može biti reporter i novinar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare