Show

Komentari 67

Izvijala se: Nives s dekolteom do pupka dočekala Novu 2020.

Izvijala se: Nives s dekolteom do pupka dočekala Novu 2020.

Pjevačica je na društvenim mrežama podijelila nekoliko snimki gdje izazovno pleše, a pridružila joj se i Ivana. Nives je zablistala u crnoj haljini u kojoj je naglasila dekolte, a Knoll je došla u nešto čednijoj verziji

Novogodišnje slavlje je prošlo, a naši celebritiji Novu 2020. dočekali su uz dobru glazbu, hranu i piće. Između ostalih, pjevačica Nives Celzijus (38) slavila je u zagrebačkom restoranu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Kao i u drugim prilikama, slavlju s Nives pridružila se njezina prijateljica Ivana Knoll (26). Djevojke su Novu godinu dočekale u društvu s Nevenom CiganovićemBornom Kotromanić i dizajnerom Ivicom Skokom

Pjevačica je na društvenim mrežama podijelila nekoliko snimki gdje izazovno pleše, a pridružila joj se i Ivana. Nives je zablistala u crnoj haljini u kojoj je naglasila dekolte, a Knoll je došla u nešto čednijoj verziji. 

Za prilike slavlja Nives obično odabire izazovniju odjeću. Tako je nedavno za proslavu svog rođendana odjenula kratku srebrnu haljinu sa šljokicama. 

Na račun svog izgleda Celzijus često dobiva brojne komentare, kako pozitivne, tako i negativne.  Između ostalog, negativni komentari koje u posljednje vrijeme ubire, su joj prisjeli.

- Ne volim kada ljudi ocjenjuju moj moral kroz centimetre tkanine koju nosim na sebi. Moral ne može i ne smije biti nešto što ćemo mjeriti tekstilnim metrom - napisala je odlučno Nives.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

Najčitaniji članci