To je to što me zanima!

Nives pokazala novu frizuru: 'Ni Kleopatra ti nije ravna...'

Pjevačica koju ćemo uskoro imati prilike gledati u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' pohvalila se novom frizurom i iznenadila, ali i oduševila svoje brojne pratitelje
Vidi originalni članak

Nives Celzijus (35) ne može, čini se, dugo zadržati jednu frizuru. Iako je dugo njegovala smeđu kosu, prije godinu dana postala je plavuša, a zatim je ponovno postala brineta no kosu je skratila. Sada je odlučila isprobati nešto nova pa si je napravila šiške. 

Sudeći prema reakcijama, pjevačica je napravila 'dobar potez'. Brojne pratitelje nova frizura je oduševila. 

- Da dobro joj stoji? Kleopatrica joj nije ravna - komentirao je jedan od njenih fanova, dok je drugi poručio da je 'preslatka'. 

Pjevačica i spisateljica trenutno snima nastupe za show 'Tvoje lice zvuči poznato' kojeg ćemo na Novoj TV moći gledati ovog proljeća.

Nives se, otkrila nam je nedavno, veseli transformacijama no kostimografi su imali 'malih' problema kada su trebali obuzdati njene bujne grudi kada je trebala 'postati' muškarac. 

- Sreća je utoliko na mojoj strani što je lakše ovladati prirodnim grudima. Da sam stavljala silikone, puno bi mi bilo kompliciranije sakriti ih. Ipak, mislim da se ekipa showa još nije susrela s kamufliranjem dekoltea u mojoj veličini - objasnila nam je Celzijus.

Idi na 24sata

Komentari 161

  • Ninekino 17.02.2017.

    Jebo vas nives i njoj slicni, slicne dajte vise skinite ih....

  • Sjajna25 17.02.2017.

    Ona je pjevačica?! Ma nemoj, a ja sam britanska princeza Kate!

  • Zarica 🐬 17.02.2017.

    Nije joj nešto taj friz :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare