To je to što me zanima!

Nives: Prije nekoliko mjeseci sam pobacila i pala u depresiju

Posljednju godinu Nives je opisala kao najkritičniju za svoj brak. Iako priznaje da i njezin brak ima uspona i padova, ne obazire se na razne priče o odnosu s Dinom
Vidi originalni članak

Svoj 30. rođendan Nives Drpić proslavila je u krugu svoje obitelji u Zagrebu, supruga Dina (30), kćerkice Taishe (4) i sina Leonea (6), piše časopis Story. Veliki tulum je izostao jer, kako je Nives rekla, ova godina je za nju i njezinog supruga bila izuzetno teška kako na poslovnom tako i na privatnom planu. 

- U braku smo imali puno uspona i padova, ali posljednja godina nam je bila najkritičnija. I ja sam samo čovjek i ne cvjetaju nam uvijek ruže. Prije nekoliko mjeseci izgubila sam bebu što nas je dosta potreslo pa sam pala u depresiju. I kad pomislim da sam to donekle preboljela, neki to pokušavaju uobličiti u ružnu i negativnu priču. Bez obzira na sve, Dino i ja smo i dalje sretni zajedno - zaključila je Nives koja će u novu godinu ući jača nego ikad. 

Dino je trenutačno zbog nogometa u Ukrajini, a ako tamo ostane i u novoj godini, pjevačica i spisateljica će prihvatiti jednu od mnogih poslovnih ponuda. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • mila 19 21.12.2011.

    jel ga izgubila na stadionu dok je hopsala(vidi sliju)!

  • Faustina009 21.12.2011.

    Bez obzira o kojoj ženskoj osobi je riječ - gubutak bebe/djeteta je nešto najbolnije i najteže što se jednoj ženi može dogoditi u žovotu..To je velika bol i rana, tako da to nebi nikada poželjela niti najgoroj neprijateljici u životu.

  • kotukogakara 21.12.2011.

    koji dinamovac je u pitanju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare