To je to što me zanima!

Nives se uvukla u mikrominicu i istaknula svoje bujne atribute

To što joj je kratka crna haljinica istaknula noge nije bilo dovoljno pa je dubokim izrezom privlačila pogled i na bujne grudi. Nives je ponosno pozirala fotografima
Vidi originalni članak

Ako ste mislili da to što netko ima bujne obline znači da ne može nositi mikrominice ili bilo što pripijeno, gadno ste se prevarili. Na predstavljanju knjige, Nives Celzijus (31) svima je odlučila pokazati kako to izgleda kad se žena obdarena oblinama, kao što je ona, ugura u uski 'outfit'. 

Supruga Dina Drpića (31) uvukla se u kratku i pripijenu crnu haljinicu. To što je istaknula noge nije joj bilo dovoljno pa je dubokim izrezom privlačila pogled i na bujne grudi. 

Haljinu je, naime, sama dizajnirala. Njena kolekcija 69 Celsius zasad se sastoji od haljinica te muških i ženskih majica, a uskoro će u ponudi biti i seksi rublje. 

Idi na 24sata

Komentari 172

  • NinoHrvatin 27.05.2013.

    Znas ono kad ljudi diljem svijeta cine stvari koje su do pred koju godinu bile nezamislive a mi se tu okupiramo glupacama koje su "pokazale" sise...

  • pescara48 24.05.2013.

    ne kuzim kaj ta novinarka ima protiv nje...zenica je lijepa i da si obuce krumpirovu vrecu, lijepo bi joj stajala. cisti jal!

  • BojanSarkanjac 24.05.2013.

    ne bi sa takvom izašao ni da mi plate -_-

Komentiraj...
Vidi sve komentare