To je to što me zanima!

Nives trenira za koncert: Vrti guzom i bokovima na lopti

Sjedne na loptu i izvija bokovima pa izgleda kao da se 'gnjezdi' po njoj. Fizičke pripreme Nives, naravno, snima mobitelom, a video je objavila na društvenoj mreži
Vidi originalni članak

Bujna spisateljica i pjevačica u usponu prvog travnja ove godine zapjevat će u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Malu dvoranu unajmila je za proslavu prve godine karijere. Dok će pjevati 'Zabij mi gol', pratit će je gudački orkestar.

Kako bi koncert prošao u najboljem redu, Nives Celzijus (33) predano trenira kako bi mogla izdržati tempo na koncertu. Na društvenoj mreži objavila je video na kojem vježba dok u pozadini svira njena pjesma. Diže utege kako bi ojačala ruke, razgibava noge, no najzanimljivije su ipak vježbe koje izvodi na pilates lopti.

Nives, naime, sjedne na loptu i izvija bokovima pa izgleda kao da se 'gnjezdi' po lopti. Fizičke pripreme Nives je, naravno, snimila mobitelom i video objavila na društvenoj mreži.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • vukodlak_2 09.03.2015.

    Kaki mi se kad gledam ovo...

  • user_412275 09.03.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • SašaNikolić_1 08.03.2015.

    Koja koza hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare