To je to što me zanima!

Nives u haljinici dizala uteg, ali i temperaturu: 'Što bi Hrvatska bez tebe? Izgledaš savršeno'

Naglasila je Nives grudi u svojoj haljinici, a pokazala je i duge noge. Kosu je pustila i blago uvila. Sve je upotpunila štiklama zlatne boje
Vidi originalni članak

Nives Celzijus (42) pridružila se trendu crvene boje u blagdansko vrijeme. Ispred božićnog drvca pozirala je u minici tamno crvene boje i oduševila sve pratitelje.

HMM.. TKO JE TO? Nives Celzijus opet ljubi: Ulovili ih na Adventu, nisu se skrivali...

Naglasila je Nives i grudi u svojoj haljinici, a pokazala je i duge noge. Kosu je pustila i blago uvila. Sve je upotpunila štiklama zlatne boje.

Dok je pozirala ispred bora, Nives je jednom rukom dizala i uteg, neovisno o tome što na sebi nije imala odjeću za teretanu. Pratitelji su joj oduševljeno komentirali fotku. 'Što bi Hrvatska bez tebe?', 'Izgledaš savršeno', 'Senzualna i seksi', pisali su joj.

Podsjetimo, Celzijus je nedavno proslavila svoj 42. rođendan. Na društvenim je mrežama pokazala kako ga je proslavila. Prvo je pozirala ispred kreveta s ružičastim balonima u obliku brojeva četiri i dva, a onda se krenula skidati.  Prvo je sa sebe skinula crnu haljinu, a zatim i štikle te je ostala u bodiju leopard uzorka i visokim crnim čarapama. Potom je Nives legla u krevet, uzela knjigu i pokrila se, dok ju je pored čekala čaša i šampanjac.

POGLEDAJTE VIDEO: ŠTO JE NAJBOLJE ŠTO STE ZA NEKOGA NAPRAVILI U 2023.?

Idi na 24sata

Komentari 22

  • zorozimba 23.12.2023.

    Tko izgleda savršeno. Ova bez šminke, filtera ispodprosječna žena s x nogama?!?!

  • Libinje 23.12.2023.

    Najljepša si , super si , boginja , žena , majka , kraljica , što bi Hrvatska , Europa , planeta bez tebe , život bez tebe ne bi imao smisla , neka je sve lažno , neka na slikama skoro i nisi  ti ( vidjeli smo stvarne slike ) ali mi te obožavamo .Eto ja sam se potrudio umjesto fanova napisati hvalospjeve za dotičnu . Neka fanovi odmore . Žanamari pohvali Nives , Nives pohvali Ellu , Ella hvali Lidiju , Lidija hvali Žanamari a sve hvale Mačka i tako u krug . Neka odmore barem pred blagdane . Sretan Božić svima.

  • .dida. 23.12.2023.

    A to joj uteg u ruci 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare