To je to što me zanima!

Nives u karanteni: 'Pomalo već i uživam u ovoj zapuštenosti...'

Pjevačica ove dane provodi u izolaciji, a teško joj pada što joj ova situacija ne dopušta izlaske pa se nije 'sredila' već nekoliko dana. Međutim, zahvalna je što je s njom i njezinim bližnjima sve u redu
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Kara, kara, karantena: Splitski duo obradio hit Nives Celzijus

Pjevačica Nives Celzijus (38) bila je potresena nakon potresa koji je u nedjelju u ranim jutarnjim satima pogodio Zagreb. Bila je u šoku te se požalila svojim pratiteljima na Instagramu. Sada se oglasila i oko stanja s korona virusom i izolacijom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Priznala je kako joj u izolaciji nije ni do kakvog uređivanja i objavila svoju fotografiju u 'kućnom izdanju'.

- Stavila bih rado neku lijepu fotku, gdje sam upicanjena, s nekom finom opravicom Marka Grubnića, ali ovo je moje realno stanje već danima: flekava trenirka, rupičava majica, kosa je oprana, ali mi se ne da ni počešljati. Ne znam trebam li se osjećati loše, jer čak pomalo i uživam u ovoj zapuštenosti. Recite mi da i vi ovako - napisala je Nives. 

Njezini su joj pratitelji udijelili komplimente i u ovom 'zapuštenom' stanju.

'Ti si živa vatra kako god da si obučena ili sređena', 'Ma super je i ova prirodna', 'Najbolja fotografija do sada. Sve je rekla' - pisali su joj. 

Svi koji prate Nives Celzijus na sceni, dobro znaju da se ona inače obožava srediti za izlazak iz kuće, a nerijetko bira vrlo izazovne stajlinge. Međutim, izolacija joj to trenutno izlaske ne dopušta. Međutim, zahvalna je što je s njom i njezinom obitelji u ovoj situaciji sve u redu.

- Sretna sam što sam oprala kosu. Sretna sam što sam imala gdje oprati kosu. Sretna sam što iz udobnosti svog kauča mogu 'blejati' u televiziju. Sretna sam što su moji voljeni uz mene i mogu ih zagrliti u svakom trenutku i još uvijek mi to dopuštaju. Sretna sam i što se ne moram sređivati neko vrijeme. Nabacila sam si špangice čisto da bar nešto zablista pri susretu s ogledalom - napisala je Nives nedavno. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nives: 'Imala sam noćnu moru i probudio me snažan potres...'

POGLEDAJTE VIDEO:


Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • EmillePalka 29.03.2020.

    Morao sam jos jednom pogledati te hlače! Nisu bas speglane...

  • EmillePalka 29.03.2020.

    Sto joj dobro stone hlače. Hm.

  • smradacdubrava 28.03.2020.

    A i ti ga pretjera

Komentiraj...
Vidi sve komentare