Obavijesti

Show

Komentari 103

Nives: 'Imala sam noćnu moru i probudio me snažan potres...'

Nives: 'Imala sam noćnu moru i probudio me snažan potres...'
9

Nakon što je snažan potres pogodio Zagreb u nedjelju u ranim jutarnjim satima, glazbenica Nives Celzijus oglasila se na Instagramu i svojim pratiteljima poručila kako su ona i njena obitelj na sigurnom

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Uživo pratite sve oko snažnog potresa u Zagrebu

Pjevačica Nives Celzijus (38) javila se svojim pratiteljima na Instagramu nakon potresa koji je jutros zadesio Zagreb. Sa svojom djecom i sestrom izašla je u dvorište ispred kuće, a uspjeli su uzeti ono najpotrebnije. Još uvijek su u šoku.

POGLEDAJTE VIDEO IZ ZAGREBA:

- A što vi radite danas? Mene je iz noćne more, bijega iz Malezije od više prirodnih katastrofa, gdje sam se jedva uspjela s djecom ukrcati na avion za Singapur, probudio potres. Moram priznati da sam se u tom trenutku pozdravila sa životom ne znajući više jesam li u Maleziji, u avionu ili svom krevetu... Sat i pol poslije još uvijek se tresem što od hladnoće što od panike. Recite mi da ste i vi vrištali od straha... - napisala je Nives.

Snažan potres magnitude 5,3 dogodio se u nedjelju u ranim jutarnjim satima, ali nakon njega bilo je niz slabijih. Oštećene su mnoge zgrade, pločnici, automobili, katedralu... Neki su pjevačici prigovorili zbog ponašanja. 

- Kako imaš snage išta objavljivati i slikati se za mreže u ovoj situaciji?! - ljutito su je upitali jedni, dok su drugi konstatirali da je Nives samo imala namjeru javiti se onima koji brinu za nju i dati im do znanja kako su se ona i njeni bližnji na vrijeme uspjeli maknuti iz kuće prije nego iz zadesi veće zlo.  

- Nives, uz tebe smo. Čulo se i kod nas koji nismo blizu Zagreba. Čuvaj djecu i sebe. Proći će i ovo, samo se nemojte grupirati jer zbog ovog nije nestao koronavirus - bio je jedan od komentara. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Uživo pratite sve oko snažnog potresa u Zagrebu

POGLEDAJTE VIDEO IZ KRIZNOG STOŽERA: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin