To je to što me zanima!

Nives u mini haljini iznenadila publiku na božićnom koncertu

Cjelonoćni tulum na božićnom koncertu u Zagrebu publici su priredili dečki iz TS Begini koji su kao posebno iznenađenje svojim obožavateljima doveli N. Celzijus
Vidi originalni članak

Tamburaški sastav Begini priredio je Zagrepčanima i njihovim gostima cjelonoćni tulum na božićnom koncertu u klubu Roko. Hitovima 'Za sve moje bivše', 'Kome da se žalim', 'Kad si birala', 'Napala me s leđa' i još mnogim drugim pjesmama odužili su se stotinama svojih obožavatelja koji su ih uglas pratili od prve do zadnje pjesme. Kao posebno iznenađenje za publiku i brojne prijatelje koji su ih došli podržati, Beginima se na pozornici pridružila i njihova kolegica Nives Celzijus pa su zajedno otpjevali njezine 'Karanfile'.

- Oduvijek nam je bila želja odraditi baš božićni koncert u Zagrebu jer ipak smo mi dečki iz ovoga kraja. Odlično smo se zabavili, a publika je bila sjajna. Svakom izvođaču posebno je priznanje kad doživi takve reakcije u svom kraju - kazao je nakon koncerta frontmen Begina Mario Budišćak kojega su nakon koncerta brojne obožavateljice darivale plišanim igračkama i čokoladama, a on se strpljivo slikao sa svakom. 

Njegova kolegica Nives Celzijus na koncert Begina došla je u pratnji prijatelja i suradnika.

- Znala sam da su Begini posebna poslastica za publiku, a meni je drago da sam sudjelovala barem malim dijelom u ovom njihovom euforičnom nastupu. Dečki doslovno rasturaju - kazala je Nives.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • ellizabet 28.12.2014.

    Ovaj mali je ko bombon!

  • 27.12.2014.

    Nives - poslastica!? Prije ili poslije koncerta,kome?

  • varešak 27.12.2014.

    Kara,kara, karanfili.kita cvjeća to je bolja što je veća.

Komentiraj...
Vidi sve komentare