To je to što me zanima!

Nives u plišu: Na premijeri u nemoguće kratkoj rozoj haljini

Pjevačica, spisateljica i glumica u Komediju je stigla u društvu svog dobrog prijatelja Dalibora petka, a za tu prigodu odabrala je, u najmanju ruku, interesantnu odjevnu kombinaciju
Vidi originalni članak

U kazalištu Komedija sinoć je premijerno izvedena drama 'Revizor'. Istu nisu prepustili ni brojni poznati, a među njima posebno se isticala  Nives Celzijus (35).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica, spisateljica i glumica u Komediju je stigla u društvu svog dobrog prijatelja Dalibora Petka, a za tu prigodu odabrala je, u najmanju ruku, interesantnu odjevnu kombinaciju.

Naime, Nives je odjenula nešto kao ružičastu plišanu haljinu koju je kombinirala sa zlatnim štiklama, a sudeći rema dužini iste, mogla bi lako proći i kao majica. 

Inače, Nives u seriji 'Čista ljubav' igra Sneki, a kadrovima iz iste često se hvali na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 165

  • čomizlo 23.10.2017.

    prestrašno,,,,

  • mrvica21 22.10.2017.

    O moj bože. Neki dan sam između Lejle(Filipović) i Simone (ex. Gotovac) izabrala Simonu, jer mi je Lejla definitivno najdegutantnija (javna???) osoba. E, danas na njezino mjesto smještaj ovu Nives. Ne mogu si pomoći, ali ova Nives je .............

  • 11121957 22.10.2017.

    Zar mi nemamo naših lijepih djevojaka, ne mislim na Lidiju, Maju, Jelenu, Severinu, da pišete o njima, nego samo pišete o ovim uvoznom ološu. Sa čime se pametni stide, budale se diče.

Komentiraj...
Vidi sve komentare