To je to što me zanima!

Nives uskočila u izazovne hlače s prozirnim detaljima i kožnim tangama: 'Najzgodnija ikada'

Nives nije hladno, pa je tako za zimsku odjevnu kombinaciju odabrala gornji dio trenirke i prozirne hlače. Najviše pažnje privukli su njeni atributi
Vidi originalni članak

Nives Celzijus na društvenim mrežama podijelila je novi video. Pratiteljima se pohvalila novim prozirnim i izazovnim hlačama koje na stražnjem dijelu imaju kožne tange.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Ove neobične hlače istaknule su njenu stražnjicu, a svemu je prirodala i visoke crne potpetice, svjetlucavu torbicu i gornji dio bijele trenirke.

PRISJETILA SE PUTOVANJA Celzijus bila kod sultana čiji sin ženi Hrvaticu! 'Htjeli su znati što ću obući, a i prekršili su pravila'

Glumica i pjevačica obožavatelje uvijek iznova oduševi svojom figurom pa tako ni ovog puta nije nedostajalo komentara na račun njenog izgleda.

'Kako si moćna', 'Mačka', 'Kako se držiš, ženo', 'Jedna od najljepših i najseksepilnijih dama u cijeloj Europi', 'Uvijek predivna', pisali su joj ispod nove objave.

ZAINTRIGIRALA FANOVE Nives objavila fotku s mladim nogometašem, pa pitala: 'Znate li možda tko je ovaj dečkić?'

Inače, Nives je nedavno otkrila kako joj slabo prilaze muškarci.

- Jooj, jooj, jooj, jako slabo i loše - poručila je ranije u eteru Happy FM radija, a progovorila je tada i o seksualnom životu.

PONOSNA TETA Nives Celzijus pokazala malenu nećakinju i otkrila njezino ime

- Seks? Zaboravila sam kako to izgleda s obzirom da je bilo pradavno... - otkrila je Nives koja se nedavno predstavila glazbenim povratkom s novom pjesmom 'Migni, namigni' čiji su autori Miroslav Škoro i Ivica Plivelić.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • ZlaĆendola 28.11.2023.

    Bravo ljudi,pored svega oko nas sto nam se desava,Vama je najbitnije komentirati neciju pozadinu.S takvim umovima dobro nam se pise,svima kolektivno

  • cmamba22 28.11.2023.

    Baš je zgodna Nives

  • dasa99 28.11.2023.

    Sta sponzori cekaju, zasto je jos slobodna ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare