To je to što me zanima!

Nives usporedno piše dvije knjige da prehrani obitelj

Nives se ne boji novonastale situacije. Kaže da pisanjem dovoljno zarađuje, a paralelno radi na dvije nove knjige. Uskoro će snimiti i novi spot
Vidi originalni članak

Iako je obitelj Drpić ostala bez jedne plaće budući da je Dino protjeran iz nogometnoga kluba Dinamo, njegova supruga Nives Celzijus nije zabrinuta. Ona će bar na neko vrijeme preuzeti ulogu hraniteljice obitelji, a novonastala situacija nimalo je ne plaši.
- Nemamo baš nikakvog razloga za brigu, a Dino uvijek ima moju potporu - izjavila je Nives za Večernji list. Pjevačica otkriva kako paralelno radi na dvije nove knjige. Prva će se baviti životom nogometaša, dok za drugu još prikuplja materijal. Nives kaže kako pisanjem trenutačno dovojlno zarađuje, tako da ni za gaže nema vremena. Ipak, spisateljica kojoj je "pobjegao" Kiklop za "Golu istinu", uskoro će početi snimati spot za pjesmu "Orient Express", čiji je autor Frano Boić.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • štef23 15.01.2009.

    nives je kraljica. A sto se Drpića tice, mislio sam da je stvarno ekscesni umisljeni kreten, pogotovo nakon cijele situacije sa Dinamom i onda mi frend iz Francuske koji je menadjer i već mjesecima pokusava dovesti Dinu u jedan klub prica kako su jos prije 5 dana iz kluba pricali da Dino nije na prodaju, a sada traže ostetu 2 i pol milijona. nesto tu gadno smrdi.

  • marat 15.01.2009.

    Šmrc!!!!!!

  • user_27152 15.01.2009.

    ovo je prava cura za ženidbu, šta radi sa onim seljakom

Komentiraj...
Vidi sve komentare